Ματίας Αλμέιδα: Ο πρώτος προπονητής μετά τον Χιμένεθ που ακούει ρυθμικά το όνομά του (VIDEO)

Ματίας Αλμέιδα: Ο πρώτος προπονητής μετά τον Χιμένεθ που ακούει ρυθμικά το όνομά του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα τρελαίνει τον κόσμο της που μετά τον Μανόλο Χιμένεθ φωνάζει ρυθμικά το όνομά του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ του Αλμέιδα δεν τρελαίνει μόνο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε κατά την ξενάγηση των εκπροσώπων των ΜΜΕ στην OPAP Arena, αλλά και τον κόσμο της που το βράδυ της Τετάρτης φώναξε ρυθμικά το όνομά του.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει κερδίσει με τη δουλειά του και τα αποτελέσματα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Οι φίλοι της Ένωσης βλέπουν στον πάγκο έναν προπονητή που δουλεύει με τους παίκτες του. Βλέπει έναν τεχνικό που παθιάζεται μ’ αυτό που κάνει.

Έτσι στον Βόλο ο κόσμος φώναξε το όνομα του Ματίας Αλμέιδα με το ίδιο πάθος που το έκανε επί ημερών Μανόλο Χιμένεθ. Του προπονητή που το 2018 οδήγησε την Ένωση στην κορυφή της Super League δημιουργώντας ένα σύνολο στο γήπεδο που ήταν πολύ σκληρό για να πεθάνει…

Όσο για το τι λέει ο ίδιος ο Αλμέιδα για αυτή την αποθέωση και για τον κόσμο της ΑΕΚ; Ως γνήσιο τέκνο του ποδοσφαίρου της Αργεντινής θεωρεί δεδομένο ότι η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική για την ομάδα στη μάχη για την κατάκτηση των τίτλων.

«Η παρουσία του κόσμου είναι κάτι εκπληκτικό. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη που μας παρέχουν όπου κι αν παίζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το ματς με τον Βόλο (4-0).

Για να προστεθεί σ’ αυτά και το σημερινό tweet του Αργεντινού προπονητή. «Συνεχίζουμε μαζί» ανέφερε σ’ ανάρτησή του ο Αλμέιδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X