ΑΕΚ: Η ηλεκτρονική πώληση... έδειχνε sold out, αλλά τελικά υπάρχουν εισιτήρια για το ντέρμπι με ΠΑΟ!

ΑΕΚ: Η ηλεκτρονική πώληση... έδειχνε sold out, αλλά τελικά υπάρχουν εισιτήρια για το ντέρμπι με ΠΑΟ!
Photo Credits: INTIME

Το μπέρδεμα με την πλατφόρμα των εισιτηρίων και το sold out που είναι θέμα χρόνου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα χρόνου είναι το sold out για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 8 Ιανουαρίου μιας και ο κόσμος της Ένωσης είναι… τρελαμένος με την εικόνα που δείχνει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και κανείς δεν θέλει να χάσει το ντέρμπι.

Νωρίτερα, όποιος προσπαθούσε να μπει στην πλατφόρμα για να αγοράσει ειστήρια δεν θα έβρισκε ούτε… καρέκλα να καθίσει στο ντέρμπι της 8ης Ιανουαρίου. Ενώ, και η πλατφόρμα της TicketMaster έβγαζε απαγορευτικό σε όποιον επιχειρούσε να κοιτάξει την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

Για να είμαστε όμως ακριβείς υπάρχουν ακόμη κάποια εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε θύρες με 75 και 230 ευρώ το εισιτήριο.

Επειδή όμως όταν κάποιος επιλέγει μια θέση, αυτή δεσμεύεται για μια ώρα, για κάποιο διάστημα φαινόταν πως δεν υπήρχε ούτε μια θέση διαθέσιμη. Ωστόσο, το sold out είναι θέμα χρόνου να γίνει καθώς θα φύγουν πολύ γρήγορα και αυτά τα εισιτήρια που έχουν μείνει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αν κάποιος θελήσει να βρει θέση, θα δυσκολευτεί πολύ καθώς θα πρέπει να είναι μονίμως από… πάνω και να περιμένει τη στιγμή που θα αδειάσει κάποιο καρεκλάκι.

Όταν υπάρξει οριστικό sold out, η ΠΑΕ ΑΕΚ από την μεριά της θα το ανακοινώσει και επίσημα ώστε να γνωρίζει ο κόσμο.

Περίπου 10.000 παλαβοί ταξίδεψαν στον Βόλο καθημερινή, εν μέσω εορτών για να αποθεώσουν την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και δεν θα γέμιζαν το Ναό;

Φυσικά, μετά τα τελευταία αποτελέσματα του Παναθηναϊκού, με τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, και τις νίκες της ΑΕΚ, η διαφορά από την κορυφή έχει μειωθεί στους 4 βαθμούς και σε εκείνο το ματς η Ένωση θα έχει την ευκαιρία να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τους «πράσινους».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X