Αντσελότι: «Από το δικό μου στόμα δεν θα βγει ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων»

Αντσελότι: «Από το δικό μου στόμα δεν θα βγει ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων»
Photo Credits: INTIME

Για τον Λέο Μέσι ρωτήθηκε ο Κάρλο Αντσελότι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, εμφανίστηκε μετά από καιρό λόγω της διακοπής των εθνικών διοργανώσεων, ενώπιον των δημοσιογράφων εν όψει της επανέναρξης της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Ιταλός ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον Μέσι, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα της Αργεντινής στην κατάκτηση του Μουντιάλ και απάντησε:

«Δεν ξέρω αν είναι ο κορυφαίος στην ιστορία. Δεν θα ήταν δίκαιο να πω κάτι τέτοιο διότι κάθε εποχή έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν θα βγει από το στόμα μου ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία. Έχω απολαύσει πολλούς παίκτες. Προπονώ καθημερινά έναν ποδοσφαιριστή που κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα. Έχω δει τον Κρόιφ και τον Μαραντόνα να παίζουν…».

Ο Αντσελότι ρωτήθηκε και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτόν από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, μετά την απομάκρυνση του Τίτε, και είπε ότι δεν έχει επικοινώσει κάποιος μαζί του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X