Η ΑΕΚ έκανε το Πανθεσσαλικό... Φιλαδέλφεια: Το αφιέρωμα της «Ultras World» στον κόσμο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ έκανε το Πανθεσσαλικό... Φιλαδέλφεια: Το αφιέρωμα της «Ultras World» στον κόσμο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Αφιέρωμα για τον κόσμο της ΑΕΚ έκανε η «Ultras World»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα Φιλαδέλφεια έκανε το Πανθεσσαλικό χθες η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με το εμφατικό 0-4 του Βόλου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Τι και αν διανύουμε περίοδο εορτών, ο κόσμος της ΑΕΚ δεν λογαριάζει τίποτα και βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται. Στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Βόλο, ο λαός της ΑΕΚ έκανε το «Πανθεσσαλικό»… Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς στο γήπεδο βρέθηκαν 8.000 και πλέον οπαδοί, οι οποίοι θαύμασαν την ΑΕΚάρα του Αλμέιδα.

Ειδικό αφιέρωμα στον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε χθες στις εξέδρες του γηπέδου, έκανε μια από τις μεγαλύτερες σελίδες του διαδικτύου με 1,2 εκατ. ακόλουθους. Ο λόγος για την «Ultras World», η οποία «ποστάρει» τις καλύτερες εξέδρες ανά τον κόσμο. Μέσα σε αυτές, δεν θα μπορούσε να λείπει και αυτή της ΑΕΚ, με τον κόσμο να αψηφά τις γιορτές και να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Δείτε το αφιέρωμα εδώ:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X