Επιβραβεύτηκε η χυδαιότητα, οι ψευτοτραμπουκισμοί και οι παράγοντες- «μπαχαλάκηδες»

Επιβραβεύτηκε η χυδαιότητα, οι ψευτοτραμπουκισμοί και οι παράγοντες- «μπαχαλάκηδες»
Photo Credits: INTIME

Βήμα προς τα πίσω για το ελληνικό ποδόσφαιρο που πλησιάζει ξανά στις μέρες σκοταδισμού με την απόφαση για Καραπαπά-Βρέντζο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βήμα προς τα πίσω για το ελληνικό ποδόσφαιρο που πλησιάζει ξανά στις μέρες σκοταδισμού με την απόφαση για Καραπαπά-Βρέντζο. Τυχερό το άθλημα που οι υπόλοιποι δεν ακολουθούν τέτοια «παραδείγματα».

Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν. Η «πολεμική» και η τοξικότητα του Ολυμπιακού, πήραν μεγάλη νίκη. Κόντρα σε όλα εκείνα τα στοιχεία που έφεραν τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Μια απόφαση για Καραπαπά και Βρέντζο, ήρθε ουσιαστικά να θυμίσει σε όλους τις μαύρες μέρες του αθλήματος.

Βήμα προς τα πίσω για όλους. ΕΠΟ, αθλητική δικαιοσύνη. Βήμα που επαναφέρει το ποδόσφαιρο πιο κοντά στην εποχή του σκοταδισμού. Εκείνη για την οποία μάχεται ο Ολυμπιακός καιρό τώρα. Ήταν σα να τον επιβράβευσαν. Μέσω της συμπεριφοράς των Καραπαπά και Βρέντζου, που σχεδόν αθωώθηκαν. Οι ποινές ήταν κωμικές απλά.

Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, με νόμους και κανόνες, θα είχαν τιμωρήσει και την έδρα του Ολυμπιακού απλά και μόνο επειδή υπήρξε ανακοίνωση οργανωμένων πως ετσιθελικά ο Καραπαπάς θα παρακολουθεί αναμετρήσεις.

Αντ’ αυτού, στην Ελλάδα ζήσαμε ακόμη μια φορά το φιλικό χτύπημα στην πλάτη της χυδαιότητας, της διάθεσης για τραμπουκισμούς και των παραγόντων που λειτουργούν σαν κοινοί μπαχαλάκηδες.

Αναρωτιόμαστε, αν είχαν αντιδράσει ανάλογα στο γήπεδο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, θα υπήρχε η ίδια επιείκεια για τη μείωση των αρχικών ποινών. Με τις υπάρχουσες να είναι ανύπαρκτες ουσιαστικά, καθώς αφορούσαν διάστημα που δεν υπήρχε ποδόσφαιρο σε επίπεδο εγχώριων διοργανώσεων.

Απέραντη θλίψη για την επιστροφή στη μαυρίλα που μόνο κακό θα κάνει στο άθλημα. Επειδή θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις ίδιες τακτικές. Θα συνεχίσουν να αντιδρούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Κόντρα σε αντιπάλους που βίωσαν για πολλοστή φορά την ανομία κι αυτό φέρνει οργή που δεν έχει καμία θέση στο ποδόσφαιρο.

Στο λιμάνι ξέρουν τι κάνουν βέβαια. Γνωρίζουν πως οι αντίπαλοί τους δεν έχουν τέτοιες πρακτικές. Δε θα πάει κανείς να κάνει χειρονομίες στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Ούτε θα βρίζει την εξέδρα. Ούτε θα κάνει δηλώσεις κατά της κυβέρνησης. Ούτε θα την «πέφτει» σε διαιτητές και όποιον βλέπει μπροστά του για να το παίξει αδικημένος.

Φανταστείτε να είχαν συμβεί αυτά έστω μία φορά στο Φάληρο. Φανταστείτε να υπήρχαν άνθρωποι που θα επιδείκνυαν τέτοιες συμπεριφορές, στους αντιπάλους του Ολυμπιακού. Ευτυχώς δεν υπάρχουν. Για να σωθεί οτιδήποτε σώνεται απ’ το ποδόσφαιρο που δέχτηκε σοβαρότατο πλήγμα.

Πηγή: sdna.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X