Κορυφαίος διαιτητής του Μουντιάλ του Κατάρ ο Ορσάτο

Κορυφαίος διαιτητής του Μουντιάλ του Κατάρ ο Ορσάτο
Photo Credits: INTIME

Ο Ιταλός Ορσάτο ήταν ο κορυφαίος διαιτητής του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βραβείο του κορυφαίου διαιτητή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πήρε ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο σύμφωνα με το «Premio Internazionale Giulio Campanati».

Ο Ορσάτο ήταν διαιτητής σε τρία παιχνίδια στο Κατάρ, στον εναρκτήριο αγώνα μεταξύ της διοργανώτριας χώρας του Κατάρ και του Ισημερινού, στη συνέχεια στο Αργεντινή-Μεξικό στη φάση των ομίλων και τον ημιτελικό μεταξύ της «αλμπισελέστε» και της Κροατίας, όπου η παρέα του Λιονέλ Μέσι επικράτησε 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό τον οποίο και κατέκτησε.

Το Premio Internazionale Giulio Campanati είναι το βραβείο που καθιερώθηκε για τον κορυφαίο διαιτητή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 στη μνήμη του πρώην διεθνούς διαιτητή (Τζούλιο Καμπανάτι), που πέθανε τον Οκτώβριο του 2011.


 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X