Στάνκοβιτς: «Ο θάνατος του Μιχαΐλοβιτς άφησε ένα μεγάλο κενό μέσα μου»

Στάνκοβιτς: «Ο θάνατος του Μιχαΐλοβιτς άφησε ένα μεγάλο κενό μέσα μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κόσμο έχει αφήσει συντετριμμένο ο θάνατος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία σε ηλικία μόλις 53 ετών.

Ένας από τους ανθρώπους που επηρεάστηκαν έντονα από την απώλεια του θρυλικού Σέρβου πρώην παίκτη και προπονητή, είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και καλοί φίλοι τόσο στη Λάτσιο όσο και στην Ίντερ.

Ο πρώην Σέρβος χαφ και νυν προπονητής στη Σαμπντόρια συγκλονίζει με τις δηλώσεις του για τον χαμό του φίλου του, αναφερόμενος στο μεγάλο κενό που άφησε μέσα του αυτή η απώλεια, κάτι που φάνηκε και στο γεγονός πως ήταν ένας από αυτούς που κουβάλησαν το φέρετρο στην κηδεία του Μιχαΐλοβιτς στη Ρώμη. «Ο θάνατος του Σίνισα με άφησε άφωνο», είπε ο Σέρβος πρώην χαφ σε ιταλικό μέσο. «Νιώθω ένα τεράστιο κενό μέσα μου, δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Είμαι πολύ νέος και έχω χρόνο μπροστά μου και όλη την οικογένειά μου μαζί μου. Όμως αισθάνομαι ότι ο Μιχαΐλοβιτς έφυγε και πήρε όλα όσα είχα μαζί του. Μένω με τις αναμνήσεις και τη μεγάλη περηφάνια πως ήμουν μέρος της ζωής του. Ξέρουμε όλοι τι άνθρωπος ήταν ο Μιχαΐλοβιτς».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X