«Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Βόλο και η ΑΕΚ παίρνει και άλλα!

«Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Βόλο και η ΑΕΚ παίρνει και άλλα!
Photo Credits: INTIME

Χαμός από τους οπαδούς της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο για το ματς με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κιτρινίζει ο Βόλος για την ΑΕΚ, καθώς εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η Ένωση για την αυριανή αναμέτρηση και εξασφάλισε κι άλλα για τις ανάγκες των οπαδών της!

Οι φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν πραγματικό χαμό στο Park Hotel σήμερα και εξαφάνισαν τα εισιτήρια που προμηθεύτηκε η ΠΑΕ, αλλά η ομάδα εξασφάλισε κι άλλα, τα οποία θα διατεθούν αύριο, Τετάρτη (28/12) από τις 10:00 έως τις 16:00 ώστε να ικανοποιηθεί η… τρέλα των οπαδών της ΑΕΚ που δεν υπολογίζουν ούτε από Χριστούγεννα ούτε από εργάσιμη ημέρα και θα δώσουν μαζικό παρόν στο Πανθεσσαλικό!

Η εικόνα της διάθεσης των εισιτηρίων ήταν πολύ καλή σήμερα και για αυτό η ομάδα εξασφάλισε παραπάνω για τις ανάγκες των φίλων της, ώστε όποιος επιθυμεί να βρεθεί αύριο στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού να βρει εισιτήριο.

Η τρέλα και η προσμονή του κόσμου της ΑΕΚ για να δει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν περιορίζεται μόνο στην «Αγιά Σοφιά-ΟPAP Arena» καθώς όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις αποκλειστικές φωτογραφίες του enwsi.gr επικράτησε χαμός από σήμερα με εκατοντάδες φίλους της ομάδας να περιμένουν υπομονετικά σχηματίζοντας μεγάλες ουρές!

«Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Βόλο και η ΑΕΚ παίρνει και άλλα! «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Βόλο και η ΑΕΚ παίρνει και άλλα! «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Βόλο και η ΑΕΚ παίρνει και άλλα! «Εξαφανίστηκαν» τα εισιτήρια για Βόλο και η ΑΕΚ παίρνει και άλλα!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X