«Σφαγή» για τον Έντσο Φερνάντες: Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ προσφέρουν 127 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα!

«Σφαγή» για τον Έντσο Φερνάντες: Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ προσφέρουν 127 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη μάχη για τον Κόντι Γκάκπο, ο οποίος «μετακομίζει» στο Μέρσεϊσάιντ, έρχεται νέα «σφαγή» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ποδοσφαιριστή!

Ο λόγος για τον Έντσο Φερνάντες, ο οποίος μετά το εξαιρετικό Μουντιάλ που έκανε με την Αργεντινή αποτελεί πόλο έλξης. Κάπως έτσι, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι απλά ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, αλλά έχουν καταθέσει και τεράστιες προτάσεις, οι οποίες σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, υπερβαίνουν τη ρήτρα των 120 εκατ. ευρώ που έχει τοποθετήσει η Μπενφίκα για την παραχώρησή του!

Συγκεκριμένα, το ποσό που δίνουν οι δύο ομάδες είναι το ίδιο και φτάνει τα 127 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως ο πορτογαλικός σύλλογος ουσιαστικά δεν έχει πλέον λόγο. Τα πάντα δηλαδή πλέον εξαρτώνται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και ποια ομάδα θα επιλέξει.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X