Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Η νέα χρονιά να βρει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

Εμμανουηλίδης στο enwsi.gr: «Η νέα χρονιά να βρει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, Άγγελος Εμμανουηλίδης κάνει τον πρώτο απολογισμό της σεζόν στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κορυφή της βαθμολογίας ολοκλήρωσε το 2022 η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ με την ευχή φυσικά το τέλος της σεζόν να την βρει στην ίδια θέση και «αγκαλιά» με την κούπα της πρωταθλήτριας.
Η «Ένωση»  πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα μετρώντας 9 νίκες και μια ισοπαλία σε δέκα αγώνες. Σημαντική συμβολή στην εικόνα της ομάδας έχει και ο προπονητής, Άγγελος Εμμανουηλίδης ο οποίος έχει καταφέρει μέχρι τώρα να διαχειριστεί άριστα το υλικό που έχει στα χέρια του. Η ομάδα έχει παρουσιάσει σταθερότητα στην απόδοση της και δείχνει πως έχει όλες τις δυνατότητες για να ολοκληρώσει αυτή την χρονιά με την κατάκτηση του τροπαίου. Ο προπονητής της ΑΕΚ με δηλώσεις του στο enwsi.gr έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας του και σχολίασε πως ΑΕΚ και Δούκας θα είναι και φέτος οι βασικοί διεκδικητές του τίτλου.

-Άγγελε, πως κρίνεις την πορεία της ΑΕΚ μέχρι τώρα;

Η πορεία έως τώρα της ομάδας είναι αρκετά καλή. Βέβαια είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά είναι λογικό στον αθλητισμό. Παρά τις απουσίες και τις όποιες δυσκολίες(Τραυματισμοί παικτών, μεγάλη διακοπή 3 φορές λόγω εθνικής ομάδας από 10 μέρες κάθε φορά, έλλειψη έδρας), η ομάδα καταφέρνει να ξεπερνάει τα όποια εμπόδια και να παρουσιάζεται όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Στο άθλημα μας όμως όλα κρίνονται στα play off. Εκεί έχουμε ως στόχο να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

-Από ότι φάνηκε στον πρώτο γύρο πιστεύεις πως ΑΕΚ και Δούκας θα είναι ξανά βασικοί διεκδικητές του τίτλου;

Από την εικόνα του πρώτου γύρου ΑΕΚ και Δούκας δείχνουν οτι  θα είναι οι διεκδικητές του τίτλου για την φετινή χρονιά, με την ΑΘΗΝΑ 90 να έχει και αυτή κάποιες πιθανότητες έχοντας παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα.

-Ποιό είναι το στοιχείο που πιστεύεις πως χαρακτηρίζει την φετινή ΑΕΚ ;

Την φετινή ΑΕΚ το πρώτο στοιχείο που την χαρακτηρίζει είναι ο όρος οικογένεια-παρέα. Έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και πραγματικά να θέλουμε να πάμε για προπόνηση. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην όρεξη των παικτών και στην δίψα τους για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μετά τα παιδιά θα κάνουνε παρέα και θα περάσουν κάποιες ώρες της ημέρας μαζί.  Ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την ομάδα είναι ο σεβασμός και η εκτίμηση που  έχουμε ο ένας για τον άλλο.

-Το αήττητο σερί αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για σας;

Το αήττητο σερί σίγουρα και μόνο του αποτελεί έναν στόχο(βέβαια χωρίς πρωτάθλημα δεν σημαίνει τίποτα), αλλά κυρίως θα έλεγα δείχνει την αφοσίωση, την συγκέντρωση και το πάθος για νίκη.

-Τι θα ήθελες να ευχηθείς για τη νέα χρονιά;

Αυτό που θα ευχηθώ για την νέα χρονιά στην οικογένεια της ΑΕΚ είναι επιτυχίες και να συνεχίσει να μεγαλώνει και να ενισχύεται σε όλους τους τομείς. Για την ομάδα μου είναι να έχουμε υγεία, να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά με την ίδια όρεξη, το ίδιο πάθος, το ωραίο κλίμα και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα!!!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X