Μίλτος Τεντόγλου και Γιάννης Αντετοκούνμπο υποψήφιοι για τον καλύτερο αθλητή των Βαλκανίων

Μίλτος Τεντόγλου και Γιάννης Αντετοκούνμπο υποψήφιοι για τον καλύτερο αθλητή των Βαλκανίων
Photo Credits: INTIME

Οι Μίλτος Τεντόγλου και Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στους 10 υποψήφιους για καλύτερος αθλητής των Βαλκανίων!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μίλτος Τεντόγλου και Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στους 10 υποψήφιους για καλύτερος αθλητής των Βαλκανίων!

Μίλτος Τεντογλου και Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στους 10 υποψήφιους για καλύτερος αθλητής των Βαλκανίων, σύμφωνα με το βουλγάρικο πρακτορείο ειδήσεων (ΒΤΑ), το οποίο ανακοίνωσε τη λίστα με αθλητές και αθλήτριες από όλα τα αθλήματα.

Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται και ο Σάσα Βεζένκοφ που αγωνίζεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, ξεχωρίζουν του αρχηγού της Εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, του NBAer Νίκολα Γιόκιτς. Επίσης στη λίστα είναι ο νεαρός ρέκορντμαν της κολύμβησης από τη Ρουμανία, Νταβίντ Ποποβίτσι, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο απόλυτος σταρ των Σέρβων Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Τούρκος Ολυμπιονίκης της πάλης, Τάχα Αγκούλ.

Υποψήφιες γυναίκες είναι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του βόλεϊ από τη Σερβία, Τιγιάνα Μπόσκοβιτς και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην πεταλούδα (κολύμβηση) από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, Λάνα Πουντάλ.

Η τελική δεκάδα βγήκε μετά από ψήφους των πρακτορείων ειδήσεων των αντίστοιχων Βαλκανικών χωρών και ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X