ΑΕΚ: Μπήκε φουριόζος ο Βίντα!

ΑΕΚ: Μπήκε φουριόζος ο Βίντα!
Photo Credits: INTIME

Μπήκε φουριόζος στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Ντομαγκόι Βίντα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις προπονήσεις της ΑΕΚ επέστρεψε μετά από καιρό λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Κροατίας στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ ο Ντομαγκόι Βίντα.

Ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε από την ολιγοήμερη άδεια που είχε μετά το Μουντιάλ. Ακολούθησε σημαντικό μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε και ατομικό.

Ο Κροάτης στόπερ της ΑΕΚ βρισκόταν στο Μουντιάλ 2022 έως τις 17 Δεκεμβρίου με δεδομένο πως η Κροατία έφθασε να παίξει έως τον μικρό τελικό, όπου επικράτησε με 2-1 του Μαρόκου και κατέλαβε την 3η θέση.

O Βίντα, όμως, «διψάει» να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της Ένωσης, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε όσο ήταν στην Εθνική και είναι, ως φαίνεται, έτοιμος.

Έτσι μένει να φανεί αν ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το τελευταίο παιχνίδι του 2022, στον Βόλο, ή αν θα επιλέξει να μην ρισκάρει, όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του το enwsi.gr στις 22 Δεκεμβρίου. Πάντως είναι γεγονός πως ο Αργεντινός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το δίδυμο Αρόλντ Μουκουντί – Σίμο Μήτογλου και πιθανώς να μην έχει πρόθεση να ρισκάρει με την κατάσταση του Βίντα.

Από κει και πέρα δεν προκύπτει κάποιο άλλο νέο από την προπόνηση με την ΑΕΚ, ως γνωστόν, στο ματς του Βόλου να μην υπολογίζει στους Μάνταλο, Γκατσίνοβιτς και Μοχαμαντί. Ο πρώτος υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό στο ματς με τη Λαμία, ενώ οι άλλοι δύο έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις. Εκτός παραμένει, βέβαια και ο Ελίασον, ενώ κανονικά προπονούνται οι Άμραμπατ και Τσούμπερ.

Οι δύο τελευταίοι, άλλωστε, είχαν θέσει ως στόχο να είναι έτοιμοι για το ματς της 28ης Δεκεμβρίου στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο!

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X