Λαμία: Πλησιάζει στον Νίκο Βέργο που θέλει να επαναπατιστεί

Λαμία: Πλησιάζει στον Νίκο Βέργο που θέλει να επαναπατιστεί
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία αναζητεί ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και φαίνεται πως αυτή βρίσκεται στο πρόσωπο του Νίκου Βέργου που θέλει να επαναπατριστεί!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λαμία αναζητεί ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και φαίνεται πως αυτή βρίσκεται στο πρόσωπο του Νίκου Βέργου.

Ο 26χρονος επιθετικός, Νίκος Βέργος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναιτωλικό. Μετακόμισε στην Αυστρία για να φορέσει τη φανέλα της Βόλφσμπεργκερ, ωστόσο έπειτα από έξι μήνες φαίνεται πως δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Συνολικά μετράει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και μία ασίστ. Έτσι απ’ ό,τι φαίνεται θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και οι Λαμιώτες είναι έτοιμοι να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα για να ενισχύσουν τη θέση του φορ.

Να θυμίσουμε πως στον Παναιτωλικό είχε 15 γκολ και δύο ασίστ σε 67 παιχνίδια μέσα σε μία διετία ενώ έχει φορέσει τις φανέλες των Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια, Έλτσε, Χέρκουλες και Βασάς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X