Εφαγε... κράξιμο ο Ζλάταν για τη στάση του στη κηδεία του Μιχαίλοβιτς

Εφαγε... κράξιμο ο Ζλάταν για τη στάση του στη κηδεία του Μιχαίλοβιτς
Photo Credits: INTIME

Αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων για την στάση που κράτησε στην κηδεία του Σίνισα Μιχαίλοβιτς έγινε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα… άκουσε για τα καλά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι σχολίασαν τη στάση του Σουηδού στη κηδεία του Σίνισα Μιχαίλοβιτς. Ο τελευταίος στα 53 του χρόνια έχασε την μάχη με τον καρκίνο που έδινε τα τελευταία χρόνια. Στην κηδεία παρευρέθησαν πολλοί ποδοσφαιριστές και προπονητές, εκτός από τον Σουηδό σούπερ σταρ που παρότι ήταν στο Κατάρ δεν πήγε για να αποχαιρετίσει τον φίλο του.

Με την στάση που κράτησε δέχθηκε σκληρή κριτική στα social media που μεταξύ άλλων ανέφεραν: «Προδότης», «Ξέρεις ότι ο φίλος σου ο Σίνισα πέθανε;», «Πώς έθαψε ο Ιμπραϊμοβιτς τον άνθρωπο που τον αγάπησε», «Ο Ιμπραϊμοβιτς έδειξε το αληθινό του πρόσωπο, τί άνθρωπος είναι;»

Ο Σουηδός άσος της Μίλαν απάντησε απλά ότι δεν είχε τη δύναμη και άφησε τον χρόνο να περάσει: «Δεν είχα την δύναμη, άφησα να περάσουν μερικές ημέρες».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X