Πελέ: Στο νοσοκομείο κι άλλα μέλη της οικογένειάς του - Σοκαριστικό VIDEO μέσα από το δωμάτιο του!

Πελέ: Στο νοσοκομείο κι άλλα μέλη της οικογένειάς του - Σοκαριστικό VIDEO μέσα από το δωμάτιο του!
Photo Credits: INTIME

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο φέρονται οι συγγενείς του Πελέ να τον αποχαιρετούν!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο φέρονται οι συγγενείς του Πελέ να αποχαιρετούν τον Βραζιλιάνο θρύλο.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα Social Media με ένα βίντεο που βγήκε από το δωμάτιο του Πελέ. Στο βίντεο φαίνεται ο Βραζιλιάνος θρύλος, ο οποίος μεν αναπνέει αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει επαφή με το περιβάλλον και από πάνω του είναι δυο κοπέλες που είναι συγγενείς του.

Όπως αναφέρουν από τη χώρα του καφέ στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Άινσταϊν» πηγαίνουν αυτές τις ώρες κι άλλα μέλη της οικογένειας του να τον δουν με τα σημάδια να μην είναι θετικά. Θυμίζουμε πως υπάρχουν αναφορές και για προετοιμασίες της Σάντος για ενδεχόμενη κηδεία του ποδοσφαιριστή ορόσημο της ιστορίας τους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X