Ο Πάρντιου «αποκαλύπτει» το… δώρο Καμαρά στον Άρη!

Ο Πάρντιου «αποκαλύπτει» το… δώρο Καμαρά στον Άρη!
Photo Credits: INTIME

Χριστούγεννα έχουμε, δώρα γίνονται και ο Άλαν Πάρντιου «αποκαλύπτει» το… δώρο Καμαρά στον Άρη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταυτόχρονα με τις ευχές του για τα Χριστούγεννα ο Άλαν Πάρντιου ζήτησε… Πρωτοχρονιάτικο δώρο καθώς έθεσε ξεκάθαρα ως στόχο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ενώ αναφέρθηκε και στους Μαντσίνι, Νταρίντα.

Παράλληλα με την υπόθεση πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Άρης τρέχει το μεταγραφικό πλάνο για την ενίσχυσή του και ο Άλαν Πάρντιου δεν θα μπορούσε να εκφράσει πιο ξεκάθαρα την επιθυμία συνεργασίας του με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

«Είχα πει στον πρόεδρο ότι τον θέλω αλλά είχε κάποιες ενστάσεις στην αρχή . Επέμενα όμως και το θέμα το χειρίζεται αυτός πλέον . Τον θέλω γιατί είναι ένας ποιοτικός παίκτης με τρομερή ενέργεια που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Ξέρει την ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να μπει αμέσως να βοηθήσει την ομάδα . Έχει στοιχεία που μας λείπουν και χρειαζόμαστε . Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα τον Ιανουάριο που συν τοις άλλοις ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για να βρεις παίκτες που θέλεις», είπε ο Βρετανός τεχνικός.

Επί της υπόθεσης του Ντάνιελ Μαντσίνι ουσιαστικά επανέλαβε όλα όσα είπε μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς υποστήριξε ότι… «προπονείται κανονικά με την ομάδα δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει . Μπορεί να φύγει μπορεί και να μείνει . Όσο θα τον έχω στην ομάδα θα τον υπολογίζω και θα δούμε τι θα γίνει».

Ο Άλαν Πάρντιου εξέφρασε την ικανοποίησή του και για το επίπεδο ετοιμότητας του Βλάντιμιρ Νταρίντα ο οποίος θα μπει άμεσα στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας. «Θα είναι διαθέσιμος από 1 Ιανουαρίου αλλά πρέπει να πω ότι είναι έτοιμος και ένας καταπληκτικός παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία που θα μας δώσει πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή . Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του και θα μας βοηθήσει άμεσα».

Ο 61χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε με ευχές προς τους φίλους της ομάδας. «Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους του Άρη εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος . Εύχομαι υγεία και χαρές σε όλους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την βοήθεια τους στην ομάδα και του περιμένω κοντά μας και στον δεύτερο γύρο».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X