Ο Βίντα στο ντοκιμαντέρ για τη φάρμα του: «Στη ζωή πρέπει να είσαι γενναίος» (VIDEO)

Ο Βίντα στο ντοκιμαντέρ για τη φάρμα του: «Στη ζωή πρέπει να είσαι γενναίος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Στη ζωή πρέπει να είσαι γενναίος», αναφέρει ο αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα στο ντοκιμαντέρ για τη φάρμα του!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κροατική τηλεόραση στις 2 Ιανουαρίου θα προβάλει ντοκιμαντέρ με τη ζωή του αμυντικού της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα εκτός των γραμμών του γηπέδου και συγκεκριμένα το πρότζεκτ που έχει στήσει με τη φάρμα γουρουνιών στην πατρίδα του.

Ο Ντομαγκόι Βίντα στην περιοχή της Σλαβονίας στην Κροατία από όπου κατάγεται έχει δημιουργήσει με τρεις φίλους του, τον Λούκα Μάντιτς και τους αδερφούς Ντράγκαν και Ντιμίτρι Σιμόνοβιτς μια φάρμα εκτροφής γουρουνιών.

Το ντοκιμαντέρ «Dulum zemlje» της κροατικής τηλεόρασης HTV1 στις 2 Ιανουαρίου θα προβάλει το επεισόδιο με την ενασχόληση του αμυντικού της ΑΕΚ εκτός των γραμμών του γηπέδου σε μια σειρά επεισοδίων που έχουν ως στόχο να δώσουν κίνητρο στους Κροάτες να ασχοληθούν με την αγροτική εργασία.

Ο Βίντα μεταξύ άλλων αναφέρει στην κάμερα: «Στη ζωή πρέπει πάντα να είσαι γενναίος και πάντα πρέπει να δίνεις για να παίρνεις κάτι πίσω. Κανείς δεν θα σου δώσει τίποτα. Πρέπει πάντα να αγωνίζεσαι, να δουλεύεις, να είσαι γενναίος και πιστεύεις στον εαυτό σου».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X