Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα παίξει αντίπαλος με τον Μέσι αν πάει στην Αλ Νασρ τον Ιανουάριο!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θα παίξει αντίπαλος με τον Μέσι αν πάει στην Αλ Νασρ τον Ιανουάριο!
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο Θα παίξει αντίπαλος με τον Λιονέλ Μέσι αν πάει στην Αλ Νασρ τον Ιανουάριο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μονομαχία Κριστιάνο Ρονάλντο – Λιονέλ Μέσι θα αναβιώσει τον Ιανουάριο αν ο Πορτογάλος τελικά υπογράψει στην Αλ Νασρ, αφού η Σαουδαραβική ομάδα έχει ήδη «κλεισμένο» φιλικό με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει ολοένα και πιο κοντά στο να μεταβεί ως ελεύθερος στην Αλ Νασρ. Σε περίπτωση μάλιστα που ο Πορτογάλος πράγματι υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα από από τη Σαουδική Αραβία, ίσως σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα φορέσει τη φανέλα της να τεθεί αντιμέτωπος με ένα… γνώριμο πρόσωπο, με τον Λιονέλ Μέσι.

Κι αυτό επειδή ήδη η Αλ Νασρ έχει ανακοινώσει πως στις 19 Ιανουαρίου, στα πλαίσια του «Riyadh Season Cup», θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Παρί Σεν Ζερμέν, κατεβάζοντας κοινή ενδεκάδα με την Αλ Χιλάλ.

Αν το φλερτ του Κριστιάνο με τους Σαουδάραβες, ευδοκιμήσει λοιπόν, θα χαρίσει από… σπόντα την τελευταία πιθανότατα μονομαχία Ρονάλντο – Μέσι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X