Ράσφορντ, Νταλότ, Σο και Φρεντ ανανέωσαν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κοντά στην ανανέωση συμβολαίου ο Ράσφορντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για ακόμη μία χρονιά, τέσσερις από τους παίκτες πάνω στους οποίους ο Ερικ Τεν Χάγκ «χτίζει» την ομάδα του.

Ο Ολλανδός προπονητής επιβεβαίωσε ότι οι Μάρκους Ράσφορντ, Ντιόγκο Νταλότ, Φρεντ και Λουκ Σο επέκτειναν το συμβόλαιο τους για επιπλέον έναν χρόνο:

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ομάδα πηγαίνει στην σωστή κατεύθυνση. Αυτοί οι παίκτες είναι σημαντικοί, θέλουμε να αναπτύξουμε και να κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να χτίσουμε για τα επόμενα χρόνια» είπε ο Τεν Χαγκ. 0

Οσον αφορά στον Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος επίσης έχει παρόμοια οψιόν στο συμβόλαιό του, δεν την έχει ενεργοποιήσει ακόμη, παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Τεν Χαγκ, εξέφρασε την επιθυμία να δει τον τερματοφύλακά του να παραμένει στον σύλλογο.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X