Αργεντινοί «χτυπούν»... τραγικά τατουάζ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (ΦΩΤΟ)

Αργεντινοί «χτυπούν»... τραγικά τατουάζ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η… παράνοια στην Αργεντινή μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική ομάδα της χώρας με πολλούς να «χτυπούν» τατουάζ για να κρατήσουν για πάντα πάνω τους αυτή την σπουδαία στιγμή.
Και φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες των στούντιο τατουάζ έχουν τόση δουλειά αυτές τις μέρες που κάποια από τα σχέδια που κάνουν σε χέρια, πόδια, πλάτες και άλλα σημεία του σώματος των τρελαμένων Αργεντινών δεν είναι και τόσο επιτυχημένα.

Οι περισσότεροι προτιμούν να «χτυπήσουν» τον Λιονέλ Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ δεν λείπει και ο περίφημος πανηγυρισμός του Εμιλιάνο Μαρτίνες όταν πήρε το βραβείο για τον καλύτερο τερματοφύλακα της διοργάνωσης.

Αυτά είναι κάποια από τα πιο… αποτυχημένα τατουάζ (σε κάποια υποτίθεται ότι είναι ο Μέσι, αλλά είναι κάποιος που δεν του μοιάζει!

Αργεντινοί «χτυπούν»... τραγικά τατουάζ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (ΦΩΤΟ) Αργεντινοί «χτυπούν»... τραγικά τατουάζ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (ΦΩΤΟ) Αργεντινοί «χτυπούν»... τραγικά τατουάζ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (ΦΩΤΟ) Αργεντινοί «χτυπούν»... τραγικά τατουάζ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (ΦΩΤΟ) Αργεντινοί «χτυπούν»... τραγικά τατουάζ για την κατάκτηση του Μουντιάλ (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X