Κατάντια για τον Ολυμπιακό: Τον τρολάρει μέχρι και η Καρδίτσα - «Εμείς δεν θα αποχωρήσουμε στο ημίχρονο, αλλά θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα»

Κατάντια για τον Ολυμπιακό: Τον τρολάρει μέχρι και η Καρδίτσα - «Εμείς δεν θα αποχωρήσουμε στο ημίχρονο, αλλά θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία... τρολάρει τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτη η κατάντια του Ολυμπιακού, καθώς η απόφαση της Β’ ομάδας του να αποχωρήσει από το ματς με την Καλλιθέα στο ημίχρονο σχολιάστηκε σκωπτικά μέχρι και από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ομάδα της Θεσσαλίας έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία που αντιμετώπισε στον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας (δημοσίευσε μάλιστα και βίντεο μ’ αυτά βλ. παρακάτω) και τόνισε πως οι καταγγελίες του Ολυμπιακού επιβεβαιώνονται με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Κλείνοντας την ανακοίνωσή της η Αναγέννηση Καρδίτσας αναφέρει πως δεν θα φύγει στο ημίχρονο του επόμενου αγώνα (όπως έκανε ο Ολυμπιακός με την Καλλιθέα), αλλά θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα για να τους αφήσει να κάνουν την δουλειά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Αναγέννησης Καρδίτσας

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας μετά και τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αλμωπό Αριδαίας αλλά και στα όσα συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο την αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Ο διαιτητής Σταφύλλας με τους βοηθούς του Καρασαββαϊδη και Σακαλόγλου με το έτσι θέλω αποφάσισαν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα της χθεσινής αναμέτρησης. Μάλιστα μπήκαν αποφασισμένοι να το κάνουν με κάθε κόστος, καταλογίζοντας ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ παράλληλα ο Σταφύλλας έκλεισε τα μάτια του σε ένα πεντακάθαρο πέναλτι, όταν ο Ντόκιτς γκρέμισε τον Γιάκο εντός περιοχής. Την ίδια ώρα στις Σέρρες ο κ.Πουλικίδης καθάρισε μόνος του το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Λίγες ημέρες μόνο μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακό Β’ που έκαναν το γύρο της Ελλάδας και όχι μόνο.

Δυστυχώς οι καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός όχι μόνο ευσταθούν αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι επιβεβαιώνονται με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Κύριοι πιάσαμε πάτο. Διαιτητές που μπαίνουν στα παιχνίδια όχι με σκοπό να τα διευθύνουν αλλά να τα αλλοιώσουν και να διαμορφώσουν αποτελέσματα, νικητές και… πρωταθλητές. Πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για ανθρώπινα λάθη, πλέον μιλάμε για σημαδεμένη τράπουλα, πλέον μιλάμε για ανθρώπους που ασελγούν πάνω στο βασανισμένο κορμί του ελληνικού ποδοσφαίρου, ανθρώπους που αντί να φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα, διώχνουν και τους λιγοστούς που έχουν μείνει.

Να είστε βέβαιοι πως δεν πρόκειται να ανεχθούμε ξανά τέτοια οικτρή διαιτησία όμοια της χθεσινής. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε διαιτητές όπως ο κ.Σταφύλλας να μη ξαναβρεθούν σε παιχνίδι της Αναγέννησης ούτε ως θεατές.

Υ.Γ. Εμείς κύριοι δε θα αποχωρήσουμε στο ημίχρονο, εμείς θα αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα για να σας αφήσουμε να κάνετε τη δουλειά σας!»

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X