Ολυμπιακός: Βαρύ κλίμα στο Ρέντη και ανοιχτή κουβέντα Μίτσελ-παικτών

Ολυμπιακός: Βαρύ κλίμα στο Ρέντη και ανοιχτή κουβέντα Μίτσελ-παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με γκέλα τις υποχρεώσεις του στον β’ γύρο του πρωταθλήματος κι αυτό μάλιστα ενώ προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στην επανάληψη είδε τους γηπεδούχους ισοφαρίζουν και ακολούθως να αγγίζουν την ανατροπή!

Το κλίμα στο Ρέντη μία ημέρα μετά ήταν βαρύ και πλέον οι Πειραιώτες καλούνται να… σηκώσουν κεφάλι και να βγάλουν αντίδραση. Όπως αναφέρει το “Φως των σπορ” υπήρξε ανοιχτή κουβέντα του Μίτελ με τους παίκτες στην προπόνηση, ζητώντας τους να αλλάξουν νοοτροπία, κρίνοντας πως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Από πλευράς Ελλήνων ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που πάντως δεν έπαιξε καθόλου στα Γιάννενα, ενώ από τους ξένους τον λόγο πήρε ο Ματιέ Βαλμπουενά που είναι αρκετό καιρό στα “πιτς” λόγω τραυματισμού. Στην κουβέντα μπήκε επίσης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X