Ο ΠΑΟΚ τους... έσφαξε και ο Λουτσέσκου ειρωνευόταν τον κόσμο του Παναιτωλικού - «Καλέστε ασθενοφόρα...» (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ τους... έσφαξε και ο Λουτσέσκου ειρωνευόταν τον κόσμο του Παναιτωλικού - «Καλέστε ασθενοφόρα...» (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ πέρασε... με σφαγή από το Αγρίνιο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ειρωνεύοταν τον κόσμο του Παναιτωλικού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό, μα και γραφικό, ο ΠΑΟΚ έσφαξε… τον Παναιτωλικό με VAR και Σιδηρόπουλο και ο Λουτσέσκου ειρωνευόταν τον κόσμο της αντίπαλης ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλέστε ασθενοφόρα».

Σε ακόμη ένα ματς, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν απέφυγε ξανά τις γραφικότητες απαντώντας στις αποδοκιμασίες του κόσμου του Παναιτωλικού που προφανώς έβραζε με τη διαιτησία. Και βέβαια δικαίως με βάση τον τρόπο που προηγήθηκε ο «δικέφαλος». Μέτρησε ένα γκολ σε φάση, όπου έχει γίνει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο στον Κολοβό με Σιδηρόπουλο και VAR να κλείνουν τα μάτια…

Ο Ρουμάνος τεχνικός, λοιπόν, τα άκουσε από τους φίλους των γηπεδούχων στο ματς του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και ο 54χρονος προπονητής κράτησε για τον ίδιο την τελευταία κουβέντα προκαλώντας με την τοποθέτησή του και απαντώντας στους οπαδούς του Παναιτωλικού.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στην Cosmote TV και αφού άκουγε νέες αποδοκιμασίες από τους λίγους οπαδούς που είχαν παραμείνει στις εξέδρες, τους έκανε νόημα να ησυχάσουν.

Και με το φινάλε της τοποθέτησής του, ο Λουτσέσκου είπε: «Καλέστε ένα ασθενοφόρο γιατί κάποιος μπορεί να πέσει».


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X