Ο Αλμέιδα πήρε μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο της Αργεντινής στο γκαλά της ΑΕΚ! (VIDEO)

Ο Αλμέιδα πήρε μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο της Αργεντινής στο γκαλά της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μία μοναδική στιγμή χάρισε στο φιλανθρωπικό γκαλά της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα που πήρε μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο της Αργεντινής!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοναδική στιγμή στο φιλανθρωπικό γκαλά της ΑΕΚ από τον τεχνικό της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα που πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο της Αργεντινής.

Και στην ΑΕΚ κινούνται στους ρυθμούς της πρωταθλήτριας κόσμου, Αργεντινής τιμώντας, βέβαια, και την πατρίδα του προπονητή της ομάδας. Έτσι ο Αλμέιδα χάρισε στο φιλανθρωπικό γκαλά που διοργανώθηκε την Πέμπτη (22/12) από την ΠΑΕ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», μία στιγμή που θα θυμούνται άπαντες.

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τον ύμνο της Αργεντινής, το «Juremos con Gloria morir», με δεύτερες φωνές να κάνουν τα μέλη του επιτελείου του. Άλλωστε, Αλμέιδα χωρίς τους συνεργάτες δεν πάει και δεν κάνει απολύτως τίποτα ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την ΑΕΚ.

Έτσι με απόλυτο σεβασμό στα λόγια και στην πατρίδα ο Αλμέιδα τραγούδησε τον ύμνο της χώρας τους με όλους τους προσκεκλημένους να είναι όρθιοι. Και στο τέλος, βέβαια, απέσπασε το χειροκρότημα των προσκεκλημένων.

Δείτε τα VIDEO:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X