Λύγισε από τις απουσίες η ΑΕΚ Β', ήττα (0-1) από την Κηφισιά

Λύγισε από τις απουσίες η ΑΕΚ Β', ήττα (0-1) από την Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' πλήρωσε τις πολλές απουσίες και την κακή διαιτησία και ηττήθηκε από την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το αριστερό κλείνει το 2022 η ΑΕΚ Β’, καθώς στην τελευταία αναμέτρηση του έτους, έχασε με 0-1 από την Κηφισιά στο «Σεραφείδειο».

Πλήρωσε τις πολλές απουσίες η Ένωση, καθώς ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει σε διψήφιο αριθμό παικτών. Οι απουσίες φάνηκαν σε μεγάλο βαθμό μετά το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ Β’, καθώς δεν είχε επιλογές για να αντιδράσει και να αποφύγει την ήττα.

Πολλά παράπονα είχαν οι παίκτες και από την διαιτησία, καθώς ο διαιτητής Καδδάς από την Αχαΐα σφύριζε πολύ υπέρ της Κηφισιάς, προκαλώντας την αντίδραση των παικτών της Ένωσης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Τετέι στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από λάθος μαρκάρισμα του Ντάικο και κακή εκτίμηση του Χατζηεμμανουήλ.


Δείτε πως μετέδωσε το enwsi.gr LIVE τον αγώνα.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Πάπα, Ντάικο, Κάτσικας, Παρράς, Ρουκουνάκης (86′ Γεωργέας), Μουστακόπουλος, Γκολφίνος, (60′ Χριστόπουλος), Σκόνδρας, Μαχαίρας και Κοσίδης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X