Λύγισε από τις απουσίες η ΑΕΚ Β', ήττα (0-1) από την Κηφισιά

Λύγισε από τις απουσίες η ΑΕΚ Β', ήττα (0-1) από την Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' πλήρωσε τις πολλές απουσίες και την κακή διαιτησία και ηττήθηκε από την Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το αριστερό κλείνει το 2022 η ΑΕΚ Β’, καθώς στην τελευταία αναμέτρηση του έτους, έχασε με 0-1 από την Κηφισιά στο «Σεραφείδειο».

Πλήρωσε τις πολλές απουσίες η Ένωση, καθώς ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν υπολογίζει σε διψήφιο αριθμό παικτών. Οι απουσίες φάνηκαν σε μεγάλο βαθμό μετά το γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ Β’, καθώς δεν είχε επιλογές για να αντιδράσει και να αποφύγει την ήττα.

Πολλά παράπονα είχαν οι παίκτες και από την διαιτησία, καθώς ο διαιτητής Καδδάς από την Αχαΐα σφύριζε πολύ υπέρ της Κηφισιάς, προκαλώντας την αντίδραση των παικτών της Ένωσης.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Τετέι στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από λάθος μαρκάρισμα του Ντάικο και κακή εκτίμηση του Χατζηεμμανουήλ.


Δείτε πως μετέδωσε το enwsi.gr LIVE τον αγώνα.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Πάπα, Ντάικο, Κάτσικας, Παρράς, Ρουκουνάκης (86′ Γεωργέας), Μουστακόπουλος, Γκολφίνος, (60′ Χριστόπουλος), Σκόνδρας, Μαχαίρας και Κοσίδης.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X