Ολυμπιακός: Δεν νίκησε ενώ προηγούταν με δύο τέρματα στο ημίχρονο εκτός έδρας αγώνα μετά από 32 χρόνια

Ολυμπιακός: Δεν νίκησε ενώ προηγούταν με δύο τέρματα στο ημίχρονο εκτός έδρας αγώνα μετά από 32 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το επίτευγμα της ομάδας των Ιωαννίνων αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία λόγω της ιστορικότητάς τους, αφού η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» έπαθαν κάτι αντίστοιχο ήταν το μακρινό 1990 ήτοι 32 χρόνια πριν.

Τότε «θύτης» ήταν και πάλι ομάδα από την βόρεια Ελλάδα, αλλά από την Μακεδονία. Ο Πανσερραϊκός στις 30/09/1990 υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό σε αγώνα πρωταθλήματος και βρέθηκε κι εκείνος πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 2-0 χάρη στα γκολ των Μαυρομάτη (36′) και Σάβιτσεφ (39′). Ωστόσο, τα «λιοντάρια» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατόρθωσαν να επιστρέψουν στο ματς και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, μειώνοντας αρχικά με τον Χάβο (νυν προπονητή) στο 48′ και ισοφαρίζοντας με τον Πετρούνοφ στο 74ο λεπτό.

Πάντως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΣ κατόρθωσε να επιστρέψει από το 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού στις 21/11/2009 σε αγώνα πρωταθλήματος. Τότε, οι «ερυθρόλευκοι» του Ζίκο είχαν προηγηθεί με 2-0 μέσα στους «Ζωσιμάδες» χάρη στα γκολ των Ζεβλάκοβ (24′) και Μήτρογλου (80′). Όμως, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μπόρεσε να επιστρέψει, παρά τον λιγοστό χρόνο που απέμενε, με τα τέρματα που σημείωσαν οι Τζάνης (83′) και Μπακαγιόκο (90′).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X