Premier League: Θέλει να εισάγει προσωρινή αλλαγή στους αγώνες για παίκτες που χτυπούν στο κεφάλι

Premier League: Θέλει να εισάγει προσωρινή αλλαγή στους αγώνες για παίκτες που χτυπούν στο κεφάλι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Premier League θέλει να εισάγει το μέτρο των προσωρινών αλλαγών για τους παίκτες που τραυματιζόνται στο κεφάλι την ώρα του αγώνα.

Η αγγλική λίγκα έχει ζητήσει να λάβει μέρος σ’ ένα δοκιμαστικό πλαίσιο κατά το οποίο οι ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να προβούν σε προσωρινή αλλαγή όταν κάποιος παίκτης τους χτυπάει στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα από την επόμενη σεζόν.

Κάτι αντίστοιχο έχει προταθεί από την FIFPro και το World Leagues Forum στην IFAB, το οποίο έχει ήδη την έγκριση της Ligue 1 και του MLS.

Οι γιατροί στην Premier League θέλουν να εισαχθούν οι αλλαγές αυτές, αφού μ’ αυτές θα επιτρέπεται σ’ ένα παίκτη που έχει χτυπήσει στο κεφάλι αντικαθίσταται και να αποχωρεί από το γήπεδο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες εκτός ή στα αποδυτήρια και μετά να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι μαζί του.

Οι 20 ομάδες της αγγλικής λίγκας ενημέρωθηκαν γι’ αυτό κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του Κατάρ. Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Αγγλίας ζήτησε από την IFAB και την FIFA να εγκρίνουν το μέτρο αυτό.

Θυμίζουμε πως τον Νοέμβριο η ομοσπονδία της Σκωτίας απαγόρευσε στους παίκτες να κάνουν επαναλαμβανόμενες κεφαλιές τις ημέρες πριν και μετά τους αγώνες ενώ στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν η FA εισήγαγε μία οδηγία που αναγκάζει τους επαγγελματίες παίκτες να κάνουν 10 το πολύ κεφαλιές υψηλής δύναμης την εβδομάδα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X