Τεράστια ζήτηση: Η ΑΕΚ θέλει πάνω από 5.000 εισιτήρια για Βόλο

Τεράστια ζήτηση: Η ΑΕΚ θέλει πάνω από 5.000 εισιτήρια για Βόλο
Photo Credits: INTIME

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ και στον Βόλο, τεράστια ζήτηση τόσο από Αθήνα όσο και από την επαρχία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο την Τετάρτη και θα έχει και την δυναμική στήριξη των οπαδών της που θέλουν να μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε Νέα Φιλαδέλφεια!

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων και μετά από συζήτηση για τις συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού συμφωνήθηκε να ανοίξει το πέταλο προκειμένου να καλυφθούν σε πρώτη φάση οι αυξημένες ανάγκες των οπαδών της ΑΕΚ.

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 5.000 θα βρίσκονται στο γήπεδο, κάτι πρωτόγνωρο έχοντας ως δεδομένο ότι ο αγώνας διεξάγεται καθημερινή και εν μέσω εορτών!

Η ΑΕΚ αλλά και οι οργανωμένοι κάνουν προσπάθεια για πάνω από 5.000 εισιτήρια γιατί είναι τεράστια η ζήτηση από Αθήνα και επαρχία. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως την Τετάρτη το Πανθεσσαλικό θα έχει έντονο το κιτρινόμαυρο χρώμα στις κερκίδες, με τον κόσμο να ωθεί τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα σε ακόμα μια νίκη!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X