Ο Μαρτσίνιακ απάντησε στην Equipe για το γκολ της Αργεντινής: «Δεν είναι πολύ σοβαρό να ψάχνεις τέτοια πράγματα»

Ο Μαρτσίνιακ απάντησε στην Equipe για το γκολ της Αργεντινής: «Δεν είναι πολύ σοβαρό να ψάχνεις τέτοια πράγματα»
Photo Credits: INTIME

Αυτή ήταν η απάντηση του διαιτητή στον τελικό του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σίμον Μαρτσίνιακ απάντησε στην Equipe σε εκδήλωση προς τιμήν του στην Πολωνία και υποστήριξε ότι οι παίκτες της εθνικής Γαλλίας τον ευχαρίστησαν για τις αποφάσεις του, ενώ απάντησε και για το γκολ της Αργεντινής που δεν έπρεπε να μετρήσει σύμφωνα με το γαλλικό έντυπο.

Αρνητικό πρωταγωνιστή του τελικού ανάμεσε σε Γαλλία και Αργεντινή χαρακτήρισε τον Πολωνό διαιτητή η γαλλική Equipe, τον οποίο βαθμολόγησε με 2/10. Μάλιστα, οι γάλλοι, στάθηκαν κυρίως στην φάση του 3-2 της Αργεντινής με τον Λιονέλ Μέσι, θεωρώντας πως δεν έπρεπε να μετρήσει επειδή κατά την επίτευξη του γκολ είχαν μπει παίκτες της «αλμπισελέστε» στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μαρτσίνακ, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του και δέχθηκε αποθεωτική υποδοχή, βρέθηκε στο Σλούπνο, εκεί όπου η τοπική διοίκηση είχε ετοιμάσει εκδήλωση να παίρνει πρωινό μαζί με τους δημοσιογράφους, φιλάθλους αλλά και κατοίκους της πόλης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Μαρτσίνιακ απαντούσε σε διάφορες ερωτήσεις των παρευρισκομένων και μεταξύ αυτών για την κριτική που δέχθηκε.

«Σημασία έχει αυτό που λένε οι παίκτες. Οι Γάλλοι με ευχαρίστησαν μετά το ματς, ήταν ικανοποιημένοι από τη διαιτησία. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Ουγκό Λορίς… Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήρθε μετά το παιχνίδι και άρχισε να με ευχαριστεί σαν να έβαλα εγώ το καθοριστικό πέναλτι. Ο Λιονέλ Μέσι επίσης ήρθε και με ευχαρίστησε. Είπε πως ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Όσο για το δημοσίευμα της Equipe, απάντησε με αντίστοιχη περίπτωση σε γκολ της Γαλλίας: «Όταν σκόραραν οι Γάλλοι, υπήρχαν επτά αναπληρωματικοί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι πολύ σοβαρό να ψάχνεις τέτοια πράγματα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X