Προφορική συμφωνία Μέσι - Παρί Σεν Ζερμέν για έναν ακόμη χρόνο!

Προφορική συμφωνία Μέσι - Παρί Σεν Ζερμέν για έναν ακόμη χρόνο!
Photo Credits: INTIME

Συμφώνησε για ανανέωση συμβολαίου με την Παρί ο Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής Le Parisien, ο Λιονέλ Μέσι «έδωσε τα χέρια» με την Παρί Σεν Ζερμέν για ανανέωση του συμβολαίου του, για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο.

Οι διαπραγματεύσεις με τον πατέρα και ατζέντη του Αργεντίνου σούπερ σταρ, έγιναν κατά την διάρκεια του Μουντιάλ,ψ και η συμφωνία δεν άργησε να επιτευχθεί, αφού το πλαίσιο μίας τέτοιας συμφωνίας «δουλεύεται» εδώ και ένα τρίμηνο.

Η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι έχει εγκλιματιστεί απόλυτα στο Παρίσι, εκείνος είναι ικανοποιημένος από την προσαρμογή και τις συνθήκες στην Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που έφερε την προφορική συμφωνία ανανέωσης για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Ο Αργεντινός σε κάτι λιγότερο από μιάμιση σεζόν με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας μετρά 23 γκολ και 29 ασίστ σε 53 εμφανίσεις και έχει ως επόμενο στοίχημα στην καριέρα του να κατακτήσει και πάλι το Champions League.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X