Αποθέωσε Μέσι ο Γκουαρντιόλα: «Για μένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Αποθέωσε Μέσι ο Γκουαρντιόλα: «Για μένα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»
Photo Credits: INTIME

Αυτά είπε ο Πεπ Γκουαρντίολα για τον Λίο Μέσι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λίο Μέσι ο Καταλανός τεχνικός της Σίτι, Πέπ Γκουαρντιόλα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των «σίτιζενς».

Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε τον «Pulga» ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, ενώ τόνισε πως ακόμα κι αν δεν είχε κατακτήσει το Μουντιάλ, η γνώμη του δεν θα άλλαζε.

«Είμαστε απίστευτα χαρούμενοι για τον Άλβαρες. Άξια η Αργεντινή το κατέκτησε. Ο Χούλιαν έπαιξε καλά και η συνεισφορά του ήταν εκπληκτική για την Αργεντινή. Έχουμε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή στην ομάδα μας. Θα έχει μια εβδομάδα με 10 μέρες ρεπό. Ήταν πολλά παιχνίδια και πολλή η ένταση. Θα κάνει ένα διάλειμμα, ίσως πριν από το νέο έτος».

Όσον αφορά τον Μέσι ανέφερε: «Όλοι έχουν τη δική τους άποψη, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Για μένα είναι ο καλύτερος, δύσκολο να πιστέψω ότι ένας παίκτης μπορεί να ανταγωνιστεί αυτό που έχει κάνει.

Κι αν δεν είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, η γνώμη μου δεν θα άλλαζε. Είναι φυσιολογικό οι άνθρωποι να εξαρτώνται από το αν κερδίζεις ή όχι για να σε αξιολογούν. Τα τελευταία κεράσια μιας απίστευτης καριέρας».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X