Οι Αργεντινοί έκαψαν χάρτινο φέρετρο με το πρόσωπό του Εμπαπέ (VIDEO)

Οι Αργεντινοί έκαψαν χάρτινο φέρετρο με το πρόσωπό του Εμπαπέ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «χάος» στους δρόμους του Μπουένος Άιρες από τους Αργεντινούς φιλάθλους έχει δημιουργήσει μερικές πρωτοφανείς κι εντυπωσιακές εικόνες, αλλά δεν λείπουν και τα παρατράγουδα.

Στην πλειονότητά τους οι φίλαθλοι πανηγυρίζουν τον θρίαμβο της εθνικής τους ομάδας με την κατάκτηση του Μουντιάλ και δεν ασχολούνται με τους αντιπάλους, αν και από αυτόν τον κανόνα ξέφυγε ο ίδιος ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος κρατούσε ένα ψεύτικο μωρό με το πρόσωπο του Κιλιάν Μπαπέ στο πούλμαν της αποστολής.

Μια μερίδα οπαδών, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο στο τρολάρισμα προς τον Γάλλο σταρ, προκαλώντας ένα αποτρόπαιο θέαμα δίπλα σε δεκάδες παιδιά που πανηγύριζαν μαζί με τους γονείς τους.

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω οπαδοί εμφάνισαν αυτοσχέδιο χάρτινο φέρετρο με το πρόσωπο του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, στο οποίο και έβαλαν φωτιά, συνεχίζοντας να το κυματίζουν παρουσία χιλιάδων ανθρώπων δίπλα τους.

Δείτε το βίντεο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X