Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στη Λαμία για την αντεπίθεση... τίτλου! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στη Λαμία για την αντεπίθεση... τίτλου! (17:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια και υποδέχεται τη Λαμία, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα ξεκινήσει την αντεπίθεση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ωρα για… αντεπίθεση από την ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, με την Ενωση να επιστρέφει στη… δράση του πρωταθλήματος και «σπίτι» της μετά από 42 μέρες!

Η Ενωση υποδέχεται στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» τη Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1, LIVE enwsi.gr) για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, εκεί όπου στόχος είναι μονάχα η νίκη, η οποία θα στείλει και… μήνυμα.

Σε ακόμη ένα ματς, οι φίλοι της ομάδας θα δώσουν βροντερό «παρών» στο Ναό της Νέα Φιλαδέλφειας, με το μήνυμα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να είναι πάντα ξεκάθαρο, πως οι φίλοι της ομάδας στηρίζουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Η Ενωση θέλει να δείξει τα… δόντια της, στην επιστροφή στο πρωτάθλημα και να… ξεμουδιάσει εν όψει της απαιτητικής συνέχειας.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προέρχεται από το «διπλό» με 0-2 απέναντι στη Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδος και το πρώτο ματς της φάσης των «16».

Στα αγωνιστικά, ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Ελίασον και Μοχαμάντι. Από την άλλη ο Βίντα που έχει πάρει άδεια μετά τις υποχρεώσεις του με την Κροατία στο Μουντιάλ. Παράλληλα, υπάρχει ο Φερνάντες που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αλλά και ο Τσούμπερ, ο οποίος ναι μεν είναι έτοιμος όμως κρίθηκε προτιμότερο να μην χρησιμοποιηθεί ακόμη.

Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει σε επιστροφές και συγκεκριμένα σ’ εκείνες των Τζαβέλλα, Γαλανόπουλου και Μαχαίρα.

Όσον αφορά στην εντεκάδα της ΑΕΚ, ο Αθανασιάδης θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα, δεξιά θα βρίσκεται ο Λάζαρος Ρότα, με τους Μήτογλου και Μουκουντί να είναι στο κέντρο, ενώ αριστερά θα βρεθεί ο Χατζισαφί. Στο χώρο του κέντρου θα βρεθεί ένας εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι, με τους Μάνταλο (αριστερά), Πινέδα και Γκαρσία (δεξιά). Τέλος, οι Φαν Βέερτ και Αραούχο θα πάρουν θέση στην επίθεση με τον Αργεντίνο πίσω από τον Ολλανδό.

Το πλάνο της Λαμία

Η Λαμία έπαιξε και αυτή Κύπελλο την προηγούμενη εβδομάδα εκεί όπου τα βρήκε… σκούρα υποδεχόμενη την Athens Kallithea FC σώζοντας το «Χ» (1-1) στο φινάλε.

Στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα της Φθιώτιδας ηττήθηκε 3-1 υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό, ένας αγώνας που σήμανε και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Τζιανλούκα Φέστα. Τη θέση του Ιταλού τεχνικού ανέλαβε ο Σάββας Παντελίδης και στόχος είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη απεμπλοκή από τα σενάρια υποβιβασμού.

Ο έμπειρος κόουτς δεν θα έχει και πάλι μαζί του τον Ασκόφσκι, ενώ εκτός έμειναν και οι Μπενίτες, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Γκέντσογλου και Μαρμεντίνι.

Για την εντεκάδα του, ο Παντελίδης θα παρατάξει τον Γκαραβέλη στα δοκάρια. Σιμόν, Κορνέζος, Αντέτζο και Γκοράνοφ αναμένεται να είναι οι τέσσερις της άμυνας. Οι Μπεχαράνο και Τζανδάρης θα είναι στο χώρο του κέντρου, ενώ η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μανούσο θα είναι οι Τσιλούλης, Σλίβκα και Ντε Βινσέντι.

Oι διαιτητές του ΑΕΚ – Λαμία

  • Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος
  • Α’ Βοηθός: Μιχαήλ Νιδριώτης
  • Β’ Βοηθός: Γιώργος Στεφανής
  • 4ος διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
  • VAR: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X