Στην Κέρκυρα για την πρόκριση- Η ΑΕΚ σήμερα (17:30) κόντρα στον Φαίακα

Στην Κέρκυρα για την πρόκριση- Η ΑΕΚ σήμερα (17:30) κόντρα στον Φαίακα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να ολοκληρώσει το 2022 με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να «κλείσει» ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο 2022 θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σήμερα στην Κέρκυρα όπου το απόγευμα στις 17:30 αντιμετωπίζει τον τοπικό Φαίακα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η «Ένωση» στοχεύει μόνο στη νίκη που θα της δώσει και το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, συνεχίζοντας έτσι την πορεία της προς τον δεύτερο στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και αυτού του τροπαίου. Η ομάδα ταξίδεψε αυθημερόν στο νησί των Φαίακωνκαθώς αναχώρησε με την πρωινή πτήση και θα επιστρέψει το βράδυ αμέσως μετά τον αγώνα. Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής: Ζίβκοβιτς, Αραμπατζής, Κεδέρης, Τικ, Μαντάλινιτς, Σόκολιτς, Νικολαΐδης, Κοτσιώνης, Τσιτομπί, Ηλιόπουλος, Καλύβας, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Ρογκούλσκι, Άρσιτς, Ρασπίτσος.

Νικολαΐδης: «Όλα κρίνονται στο τέλος»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι αλλά και τους στόχους της ομάδας: «Έμεινε ένα παιχνίδι στην Κέρκυρα, για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Προερχόμαστε από τη νίκη με την Πυλαία, αλλά έχουν προηγηθεί και δύο δύσκολες ήττες. Έχουμε μάθει ωστόσο, να μην τα παρατάμε. Και θα κάνουμε μία νέα αρχή από τον Ιανουάριο. Άλλωστε, όλα κρίνονται στο τέλος, τον Μάιο. Εμείς, είμαστε μία ομάδα. Ο ένας εμψυχώνει τον άλλον και θα επανορθώσουμε για ό,τι στραβό είχαμε. Προχωράμε, για να κλείσουμε την σεζόν, με πρόκριση στο Κύπελλο».

Ο περιφερειακός της ΑΕΚ, Κώστας Κοτσιώνηςμιλώντας στο σάιτ της ΟΧΕ σχολίασε για το σημερινό παιχνίδι: «Μετά από μια δύσκολη σειρά αγώνων οφείλουμε να δείξουμε συγκέντρωση και να παρουσιαστούμε έτσι όπως αρμόζει για τον τελευταίο αγώνα του 2022 απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας. Εύχομαι σε όλους Καλές γιορτές με υγεία». Ο αριστερός εξτρέμ του Φαίακα, Άγγελος Τσίλης: «Θα κοιτάξουμε να απολαύσουμε το ματς. Ξέρουμε ότι μεγάλο φαβορί είναι η ΑΕΚ. Εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας φέτος με κύριο στόχο να ανέβουμε ξανά στην Handball Premier, έχοντας κατά βάση Κερκυραίους αθλητές. Θέλουμε η ομάδα να δουλέψει στα τμήματα υποδομής, ώστε να υπάρχει και συνέχεια».

 

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα

Κύπελλο Ανδρών (Φάση των 16)

ΧΑΝΘ- Διομήδης Άργους 28-31

HC Σαλαμίνας- ΑΕΣΧ Πυλαίας 25-29

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Κύπελλο Ανδρών (Φάση των 16)

Ηλιούπολης 15:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- Ζαφειράκης Νάουσας

Σπίτι του Χάντμπολ 16:30, ΠΑΟΚ- ΕΣΝ Βριλησσίων

Κέρκυρας 17:30, Φαίακας Κέρκυρας- ΑΕΚ

Μάνος Λοιζος 17:30, Άρης Νικαίας- ΓΑΣ Κιλκίς

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- ΑερωπόςΈδεσσας ManDynamic

OAKA 18:00, AΣΕ Δούκα- Ιωνικός Affidea

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X