Μουντιάλ 2022 - Μέσι: Η φωτογραφία με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε το ποστ με τα περισσότερα like για έναν αθλητή στο Instagram!

Μουντιάλ 2022 - Μέσι: Η φωτογραφία με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε το ποστ με τα περισσότερα like για έναν αθλητή στο Instagram!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μια πρωτιά για τον Λιονέλ Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φωτογραφία του Μέσι με το τρόπαιο του Μουντιάλ ανά χείρας, έχει κάνει θραύση στα social media, καθώς έγινε το πόστ με τα περισσότερα like από έναν αθλητή στην ιστορία του Instagram.

Ακόμα μια πρωτιά για τον «Pulga», καθώς η φωτογραφία που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο χέρι, δημιούργησε ένα ακόμα ασύλληπτο ρεκόρ.

Μέχρι στιγμής, έχει πάνω από  54.000.000 like και είναι το ποστάρισμα με τα περισσότερα like για έναν αθλητή στην ιστορία του Instagram, ξεπερνώντας τα 42.000.000 like που είχε η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις 19 Νοεμβρίου 2022, όπου παρουσίαζε εκείνον και τον Μέσι να παίζουν σκάκι στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X