Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: «Εισαγόμενο» ή συνεργαζόμενο με την Αλβανική μαφία εκτελεστή «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου

Πυροβολισμοί σε καφέ στην Πλατεία στη Νέα Σμύρνη: Αυτά είναι τα θύματα από τους πυροβολισμούς (σκληρές ΦΩΤΟ)

Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ για τις εκτελέσεις και τις δολοφονίες στη Νέα Σμύρνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδεχόμενο ενός εισαγόμενου -από την Αλβανία- δολοφόνου προκειμένου να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου στη Νέα Σμύρνη ή ενός ατόμου που διαμένει στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την Αλβανική μαφία, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της έρευνας για τον δολοφόνο των ανδρών το βράδυ της Κυριακής (18/12).

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, είναι πολύ πιθανόν ο δολοφόνος των δύο ατόμων ηλικίας 41 και 44 ετών αντίστοιχα, να είναι άτομο το οποίο «μπαινοβγαίνει» στην Ελλάδα ως επισκέπτης και κατά τη διάρκεια της παραμονής του, εκτελεί συμβόλαια θανάτου.

Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζουν στελέχη της ασφάλειας, θέλει τον πιστολέρο της Νέας Σμύρνης, να είναι άτομο που διαμένει στη χώρα μας, έχοντας διαφορετικό προφίλ και εργασία και «ενεργοποιείται» μετά από παρέμβαση στελεχών της μαφίας στη γειτονική χώρα, απευθείας ή μέσω «ενδιάμεσου» ατόμου προκειμένου να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Standard

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X