Μαρκίνιος: «Ακόμα δεν μπορώ να περιγράψω την θλίψη και την ντροπή μου»

Μαρκίνιος: «Ακόμα δεν μπορώ να περιγράψω την θλίψη και την ντροπή μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον απολογισμό του μετά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ έκανε ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Μαρκίνιος.

Μέσω μιας ανάρτησής του στα Social Media, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την θλίψη του αποκλεισμού από την Κροατία στα προημιτελικά της διοργάνωσης, τονίζοντας πως θα αποτελεί μια ουλή που θα του μείνει για πάντα χαραγμένη.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως είναι περήφανος που αγωνίστηκε με τη «σελεσάο» στα γήπεδα του Κατάρ και πως η ζωή συνεχίζεται, με καινούριους στόχους. Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ολοκληρώθηκε και αρκετές μέρες έχουν περάσει από την πιο στενάχωρη μέρα της ζωής μου και ακόμα δεν μπορώ να περιγράψω την θλίψη και την ντροπή μου. Οικογένεια, φίλοι και ο χρόνος που πέρασε, με βοήθησαν να ηρεμίσω μετά από αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Η ουλή θα μείνει για πάντα. Πλέον, στόχος μου είναι να επιστρέψω πιο δυνατός, για να κάνω περήφανους όλους αυτούς που με στήριξαν. Είμαι περήφανος που ήμουν μέλος της εθνικής Βραζιλίας σε αυτό το Μουντιάλ, παρά το γεγονός το το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ονειρευόμασταν. Ο Θεός με δοκίμασε γιατί ξέρει πως είμαι ικανός να το αντέξω. Ήρθε η ώρα να προχωρήσω, η ζωή συνεχίζεται με νέους στόχους. Σε αγαπώ Βραζιλία!».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X