Πρώην υπουργός της Ισπανίας: «Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μέσι, ηθικός πρωταθλητής ο Χατζισαφί»

Πρώην υπουργός της Ισπανίας: «Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Μέσι, ηθικός πρωταθλητής ο Χατζισαφί»
Photo Credits: INTIME

Η πρώην υπουργός στην ισπανική κυβέρνηση Μονσεράτ Τούρα αποθεώνει τον Χατζισαφί για όσα είπε για τις εξεγέρσεις στο Ιράν πριν το ματς με την Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τώρα που ο Μέσι μπορεί να πει ότι οδήγησε την ομάδα του να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια, για μένα ο ηθικός πρωταθλητής είναι και θα είναι ο Εχσάν Χατζισαφί».

Δεν είναι προσωπική εκτίμηση… Ούτε καν ρεπορτάζ. Είναι σχόλιο της πρώην υπουργού Εσωτερικών και Δικαιοσύνης στην Ισπανία, Μονσεράτ Τούρα στην εφημερίδα «Naciodigital.cat» με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ του 2022!

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο ενός παγκοσμιοποιημένου και άδικου κόσμου», ήταν ο τίτλος στο σχόλιό της, όπου υπήρχαν αναφορές και στο Qatargate και ακολούθως υπήρχε αναφορά στον αρχηγό της Εθνικής Ιράν και άσο της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί.

Montserrat Tura, la cara y la cruz de la política

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Χατζισαφί παραμονές του αγώνα με την Αγγλία και τις εξεργέσεις που εξελίσσονται στην πατρίδα του και αναφέρει: «Δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στη χώρα του, πιθανότατα δεν θα παίξει ξανά με την εθνική του ομάδα, αλλά η τρεμάμενη και θλιμμένη φωνή του ήταν ένα γενναίο σημάδι, μια ακεραιότητα που δεν ξέρουν όλοι όσοι πετυχαίνουν στον κόσμο του αθλητισμού».

«Τώρα που οι Αργεντινοί που ζουν ανάμεσά μας γιορτάζουν τη νίκη τους, τώρα που ο Μέσι μπορεί να πει ότι οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, για μένα ηθικός πρωταθλητής είναι και θα είναι ο Εχσάν Χατζισαφί», αναφέρει η άλλοτε υπουργός της ισπανικής κυβέρνησης!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X