ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

H ανακοίνωση της χορηγικής συνεργασίας της Stoximan για τον Δικέφαλο Αετό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον δικό του… χορηγό απέκτησε και επίσημα το εντυπωσιακό γλυπτό του Ούγγρου, Μίκλος Στζόκε, έξω από την «Αγιά Σοφιά- OPAP Arena», με την Stoiximan να παίρνει τα ηνία.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας δόθηκε συνέντευξη Τύπου στην ειδική αίθουσα του γηπέδου της ΑΕΚ από την Stoiximan για την παρουσίαση της τελικής μορφής του γλυπτού του Αετού. Μετά από την συνέντευξη Τύπου, στον χώρο που είναι το γλυπτό έγιναν και τα επίσημα… αποκαλυπτήρια με το «Stoiximan» να παίρνει θέση δίπλα στο «ΑΕΚ» στη βάση του Αετού.

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος είπε: «Θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την κατασκευή του γλυπτού. Θα αποτελέσει ένα από τα ποιο φωτογραφίσιμα σημεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Νιώθουμε τιμή που συνδράμαμε στην κατασκευή του μνημείου ως χορηγοί αυτού του συμβόλου. Όσοι έχουμε ταξιδέψει σε γήπεδα του εξωτερικού, νιώθουμε ισάξιοι. Η ΑΕΚ με το νέο γήπεδο και τον αετό να κοσμεί τον εξωτερικό χώρο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από γήπεδα του εξωτερικού. Η Stoiximan πάντα στηρίζει τον αθλητισμό και πρόθεσή της είναι να στηρίζει κάθε αντίστοιχη πρωτοβουλία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του γηπέδου και του εντυπωσιακού μνημείου έξω από αυτό. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ».

Αντιπρόεδρος ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου: «Η εκδήλωση σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την ομάδα μας. Την εποχή που η ομάδα μπαίνει στο δικό της γήπεδο με ένα εμβληματικό έργο έξω από αυτό. Η νέας μας έδρα μας δίνει πλεονεκτήματα στην αθλητική αγορά. Το γλυπτό του δικέφαλου αετού είναι ένα μοναδικό έργο που συμβολίζει τις καταβολές μας, τη δυναμική και το μεγαλείο του σωματείου μας. Αποτελεί ήδη τοπόσημο όχι μόνο για την περιοχή. Έχει γίνει πόλος έλξης για φίλους της ομάδας μας κάθε ηλικίας και για κάθε επισκέπτη. Ανακοινώνουμε τη χορηγική υποστήριξη της Stoiximan στο γλυπτό του δικέφαλου αετού και πλέον η Stoiximan αποτελεί τον επίσημο χορηγό του γλυπτού για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ευχαριστούμε τα στελέχη της που στήριξαν το όραμά μας και ευχόμαστε το σημείο αυτό εκτός από τοπόσημο να αποτελέσει και σημείο πανηγυρισμών τα επόμενα χρόνια».

Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν πρόκειται για κάποια χορηγική συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με την στοιχηματική εταιρεία, η οποία αναλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο τον αετό που κοσμεί το γήπεδο της Ενωσης.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την παρουσίαση:

ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η Stoiximan χορηγός του γλυπτού του Δικέφαλου Αετού για 5 χρόνια! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X