«Γεννήθηκα στην Αργεντινή, χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ»: Το viral τραγουδι του Μουντιάλ 2022! (VIDEO)

«Γεννήθηκα στην Αργεντινή, χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ»: Το viral τραγουδι του Μουντιάλ 2022! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το «Γεννήθηκα στην Αργεντινή, χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ» είναι το viral τραγούδι του Μουντιάλ 2022!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αργεντινή στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου επικρατώντας στα πέναλτι στον επικών διαστάσεων τελικό κόντρα στην Γαλλία, με τον Λιονέλ Μέσι να κατακτά το πολυπόθητο τρόπαιο.

Το απόλυτο soundtrack της επιτυχίας είναι μια διασκευή του τραγουδιού “Muchachos, Esta Noche Me Emborracho” του συγκροτήματος La Mosca Tsé – Tsé, ένα τραγούδι που ξεσήκωνε για έναν μήνα τους οπαδούς της Αλμπισελέστε… και συμπαρέσυρε και όλους («φίλους» και… εχθρούς) τους υπόλοιπους φιλάθλους.

Τι λένε, όμως, οι στίχοι του;

«Γεννήθηκα στην Αργεντινή, χώρα του Ντιέγκο και του Λιονέλ, τα παιδιά των Μαλβίνας (σ.σ. Φώκλαντ), που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω γιατί δεν θα καταλάβεις, για τους τελικούς που χάσαμε, πόσα χρόνια έκλαψα για αυτούς. Αλλά αυτό τελείωσε γιατί στο Μαρακανά, ο μπαμπάς νίκησε ξανά, στον τελικό με τους Βραζιλιάνους. Παιδιά, τώρα ενθουσιαστήκαμε ξανά. Θέλω να κερδίσω το τρίτο, θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Και τον Ντιέγκο, στον ουρανό μπορούμε να τον δούμε και τον πατέρα του Ντιέγκο και την Τότα, όλοι μαζί να φωνάζουν για τον Μέσι».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X