Ο Ντέμης «υποκλίθηκε» στο μεγαλείο του Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Ο Ντέμης «υποκλίθηκε» στο μεγαλείο του Μέσι! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Υπόκλιση από τον βετεράνο άσο και πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη στο μεγαλείο του Μέσι που κατέκτησε στο Μουντιάλ 2022!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης «υποκλίθηκε» στο μεγαλείο του μοναδικού, Λιονέλ Μέσι που το βράδυ της Κυριακής (18/12) κατάφερε να ανέβει στο ποδοσφαιρικό Έβερεστ κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ντέμης, λοιπόν, «υποκλίθηκε» στον Μέσι μέσω social media. Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του τελικού της Αργεντινής με τη Γαλλία ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook φωτογραφία από την απονομή. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο Μέσι σηκώνει το παγκόσμιο κύπελλο φορώντας την παραδοσιακή ενδυμασία του Κατάρ.

Να θυμίσουμε πως χθες ο Ντέμης ανέφερε χαρακτηριστικά θα… πόνταρε στους Λατίνους λόγω Μέσι, ενώ στάθηκε και στο μεγάλο κοινό που έχει στην Ελλάδα η Αργεντινή.

«Η Ελλάδα με την Αργεντινή έχει πολύ στενή σχέση, με τους οποίους έχουμε κοινά χαρακτηριστικά και οι Αργεντινοί πιάνουν αμέσως στην Ελλάδα. Και όταν έπαιζα στην Ισπανία είχα κολλήσει περισσότερο με τους Αργεντινούς και έκανα παρέα. Αν φτάσει ο αγώνας στα πέναλτι, θα πόνταρα στην Αργεντινή λόγω Μέσι. Τον είδα στην εκτέλεση του πέναλτι με την Κροατία και ήταν απίστευτος ο τρόπος που το εκτέλεσε», ανέφερε και πρόσθεσε μιλώντας γενικότερα για το Μουντιάλ και όσα έχει ξεχωρίσει σε αυτό…

«Είναι το πιο ωραίο Μουντιάλ που έχω δει. Με ομάδες εκπλήξεις, όπως το Μαρόκο που ήταν η θετική έκπληξη και το Βέλγιο να είναι η αρνητική. Ξέρουμε τους παίκτες, με ποιότητα αρκετά υψηλή και περίμενα κάτι καλύτερο στο γήπεδο και δεν είδαμε τίποτα. Άσχημη εξέλιξη ήταν και με τη Γερμανία. Η Ισπανία έφυγε νωρίς, αν και έχει αρκετά νεαρά παιδιά που μπορεί να μας απασχολήσει στο μέλλον. Η Αγγλία θεωρώ πως ήταν καλύτερη ομάδα από τη Γαλλία, η οποία διαθέτει μεγαλύτερη ατομική ποιότητα». Στην Αργεντινή, για παράδειγμα, υπάρχει ο Μέσι και έπειτα οι… υπασπιστές του, οι παίζουν περισσότερο για τον Μέσι παρά για τον προπονητή τους. Θα πάθουμε κατάθλιψη όταν θα σταματήσει ο Μέσι. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε βέβαια το σημερινό ποδόσφαιρο με εκείνο του παρελθόντος, καθώς το ποδόσφαιρο εξελίσσεται», κατέληξε.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X