ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ συμμετείχε στο 2ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Φοίβος Μελισσίων για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλά παιδικά χαμόγελα, όρεξη, ταλέντο και όμορφο παιχνίδι από όλες τις ομάδες ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά που διοργάνωσε ο Φοίβος Μελισσίων με την συμμετοχή και της ΑΕΚ.

Το τουρνουά «Κάνουμε Πάσα στο Χαμόγελο» πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό καθώς τα έσοδα αλλά και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους συμμετέχοντες θα πάνε για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η «Ένωση» κατέβηκε με τις μικρές αθλήτριες των ακαδημιών βόλεϊ της υπό τις οδηγίες του προπονητή, Θανάση Ηλιόπουλου. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα κορίτσια της ΑΕΚ να αγωνιστούν για πρώτη φορά απέναντι σε άλλες ομάδες, να διασκεδάσουν και πάνω από όλα να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα μέσα σε ένα πολύ όμορφο και εορταστικό κλίμα. Η ΑΕΚ συμμετείχε και τις δύο ημέρες, Σάββατο και Κυριακή με τα κορίτσια γεννημένα από το 2009 έως και το 2016.

Δείτε τις φωτογραφίες του enwsi.gr από το πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά που πήρε μέρος η ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έπαιξαν και μοίρασαν χαμόγελα για καλό σκοπό τα κορίτσια των ακαδημιών βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X