Σταμάτης Μαλέλης: «Μεγάλος χαμένος ο ΣΚΑΪ, είναι μια καταραμένη χρονιά γιατί ό,τι κάνει δεν του βγαίνει»

Σταμάτης Μαλέλης: «Μεγάλος χαμένος ο ΣΚΑΪ, είναι μια καταραμένη χρονιά γιατί ό,τι κάνει δεν του βγαίνει»

«Μεγάλος χαμένος ο ΣΚΑΪ, είναι μια καταραμένη χρονιά γιατί ό,τι κάνει δεν του βγαίνει», δήλωσε ο Μαλέλης για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταμάτης Μαλέλης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι». Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση, τα πρόσωπα, τους μεγάλους νικητές αλλά και τους χαμένους της σεζόν.

«Είναι σαφέστατο ότι το Mega είναι ο κερδισμένος της χρονιάς μέχρι τώρα. Ο χαμένος είναι ο ΣΚΑΪ. Είναι μία καταραμένη χρονιά, γιατί ό,τι κάνει δεν του βγαίνει» σημειώνει ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο ειδών κατευθύνσεις στο πρωινό: η μία που κάνει αμιγώς lifestyle και η άλλη που είναι λίγο πιο φρέσκο, που ασχολείται με τα επίκαιρα κοινωνικά θέματα. Είδαμε και την κόντρα του Λιάγκα με τη Σκορδά πάνω σε αυτό, χώρισαν. Σαν δίδυμο ήταν πάρα πολύ καλοί, τώρα πια και ο Λιάγκας έτσι όπως το έχει δέσει είναι πολύ καλός. Η Φαίη ήθελε να απαγκιστρωθεί από τον Γιώργο, αυτό φάνηκε, να κάνει κάτι διαφορετικό, σκέτη ψυχαγωγία. Αυτή την περίοδο αυτό που κυριαρχεί είναι το κοινωνικό» σχολιάζει ο κύριος Μαλέλης.

Συγκεκριμένα για τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρει: «Όταν έφυγε από την ενημέρωση και πήγε στην ψυχαγωγία συζητήσαμε με τον Γιώργο. Κατάφερε να επιστρέψει στην ενημέρωση, πολλοί δεν τα καταφέρνουν».

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X