Η ΑΕΚ ανέβηκε στο επίπεδο που έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια

Η ΑΕΚ ανέβηκε στο επίπεδο που έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για τις μεταγραφές της ΑΕΚ με... άξονα τον Ντομαγκόι Βίντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο Μουντιάλ του Κατάρ. Οι περισσότερες συμμετοχές ελληνικής ομάδας.

Παίκτης της στην 3η θέση του κόσμου. Η μεγαλύτερη διάκριση ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας σε παγκόσμιο επίπεδο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ντομαγκόι Βίντα ήταν και παραμένει «ζωντανή διαφήμιση» του ονόματος της ΑΕΚ και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος. Ένας παίκτης με καίρια θέση στο ρόστερ της Κροατίας, και αυτό εξηγείται ότι παρότι είχε τραυματισμό και πριν το Μουντιάλ και έχασε προπονήσεις και ματς στον όμιλο, κράτησε την θέση του κανονικά στο ρόστερ. Μέλος της παλιάς φρουράς της Κροατίας, μαζί με Μόντριτς και Πέρισιτς. Τα παιδιά που έφτασαν την Κροατία στον τελικό του Μουντιάλ το 2018 απέναντι στην ανίκητη Γαλλία.

Ο Βίντα λοιπόν έκανε μεγάλο καλό στην ΑΕΚ. Περισσότερο και από ότι την αγωνιστική προσφορά του που είναι έτσι και αλλιώς δεδομένη τους τελευταίους μήνες. Η προσωπικότητα και το ηγετικό προφίλ του Κροάτη αμυντικού, δύσκολα βρίσκονται στην χώρα μας πλέον. Η εμπειρία, η ηρεμία στο παιχνίδι του, η ικανότητα να καθοδηγεί την άμυνα αλλά και να «διαβάζει» τον αντίπαλο, ξεπερνούν τις αγωνιστικές δυσκολίες που ούτως ή άλλως προκύπτουν στα ματς. Όμως εδώ ο Βίντα έχει κάνει πολλαπλό καλό στο προφίλ και στο brand της ΑΕΚ που «πληγώθηκε» βάναυσα από τις επιλογές στελεχών της από το 2018 μέχρι και πέρυσι το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στο επίπεδο που έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε

Η ΑΕΚ (επιτέλους) ανέβηκε στο επίπεδο που έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια. Παίκτες με ποιότητα, παίκτες με εμπειρία, παίκτες με φιλοδοξία, παίκτες με ενέργεια. Δυσεύρετο πακέτο στην αγορά. Η τωρινή ΑΕΚ κατάφερε να το έχει σε αρκετή ποσότητα γιατί έγινε επιτέλους καλή δουλειά από ανθρώπους που ξέρουν ποδόσφαιρο και δεν κάνουν… πολιτική και πειράματα.

Και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται λίγη ακόμη ποσότητα τώρα, για να φτάσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν να είναι αυτή που θα χαμογελά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αν δεν το καταφέρει, δεδομένα θα έχουν μπει βάσεις για να το καταφέρει… παρακάτω.

Με έναν προπονητή «ορκισμένο» για την ΑΕΚ, και ένα τιμ που δουλεύει για να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα φέτος, η ομάδα περιμένει από τους παίκτες να την… κουβαλήσουν από εδώ και πέρα στα πιο δύσκολα, σε σχέση με το πρώτο μισό της χρονιάς.

Ο Βίντα και τα άλλα παιδιά του «κορμού» της ΑΕΚ έφεραν την ομάδα στο επίπεδο να κάνει πρωταθλητισμό ξανά, να μην φοβάται κανέναν, αλλά να την φοβούνται όλοι. Και η αντίδραση της εξέδρας του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη στο «εφιαλτικό» 90λεπτο που βίωσε ο ΟΣΦΠ είναι η τρανή απόδειξη για όλο αυτό.

Αυτό πρέπει να συνεχίσει η ΑΕΚ και στα υπόλοιπα πολλά και σερί ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η διοίκηση να κάνει αυτό που πρέπει, σε όλες τις θέσεις που πρέπει, με επιλογές έγκρισης Αλμέιδα και όλα θα πάνε καλά.

Οι κάθε λογής «Φράνσον» που ήρθαν χωρίς να ξέρει κανείς το «γιατί» στην ΑΕΚ ας μείνουν στο συρτάρι. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από «Βίντα», «Γκατσίνοβιτς», «Μουκουντί», «Ελίασον», κλπ…

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X