Σοκ στην Ελβετία: Πέθανε 25χρονος ποδοσφαιριστής στις διακοπές του

Σοκ στην Ελβετία: Πέθανε 25χρονος ποδοσφαιριστής στις διακοπές του
Photo Credits: INTIME

Σοκ στην Ελβετία με τον θάνατο 25χρονου ποδοσφαιριστή στις διακοπές του, έπειτα από δυστύχημα που είχε σε πισίνα ξενοδοχείου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, Ελία Αλεσαντρίνι πέθανε έπειτα από δυστύχημα που είχε σε πισίνα ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια των διακοπών του, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τραγικό θάνατο ενόσω βρισκόταν σε διακοπές με την σύζυγό του στο Μουσκάτ, βρήκε ο κεντρικός αμυντικός της Σταντ Λωζάνης, Ελία Αλεσαντρίνι.

Σύμφωνα με τα ελβετικά ΜΜΕ, το μοιραίο δυστύχημα συνέβη στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμενε το ζευγάρι, λίγες ώρες πριν να επιστρέψει στην Ελβετία!

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τα γεγονότα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, επί του παρόντος, με τον θάνατο του 25χρονου στόπερ να συγκλονίζει τους πάντες σε κάθε περίπτωση.

Ο Αλεσαντρίνι ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Γιούνγκ Μπόις, ενώ το καλοκαίρι του 2020 πήγε στην Κριένς. Φέτος το καλοκαίρι έφυγε από εκει ως ελεύθερος και πήγε στην Σταντ Λωζάνη Ουσί.

Όσο άνηκε στην Γιούνγκ Μπόις ο αποθανών έπαιξε ως δανεικός και στις Τουν, Κιάσο και Κριένς.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X