ΑΕΚ: Νίκη και καλή εμφάνιση σήμερα (15:00) με Πυλαία στο «Γ. Κασιμάτης»

«Ηχηρό» καμπανάκι για την ΑΕΚ- Φτηνή ήττα (22-20) από τον Ολυμπιακό στη «ζούγκλα» της Ηλιούπολης και τώρα τρέχει!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει οριστικά πίσω της τα δύο τελευταία άτυχα αποτελέσματα και κοιτάει μπροστά ξεκινώντας ουσιαστικά την αντεπίθεση της προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η «Ένωση» υποδέχεται σήμερα στις 15:00 την Πυλαία στο «Γ. Κασιμάτης» για την 13η αγωνιστική της Handball Premier η οποία είναι και η τελευταία για το 2022. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο πως τα τελευταία δύο αποτελέσματα σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην δυναμική και τις δυνατότητες της ομάδας. Η ομάδα μίλησε για τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι και όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουν για να πετύχουν στο τέλος τον μεγάλο στόχο. Η Πυλαία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εύκολος αντίπαλος για την ΑΕΚ και όλοι ξέρουν καλά πως θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση για να πάρουν τη νίκη. Σε αυτή την αναμέτρηση η ομάδα περιμένει για μια ακόμη φορά την στήριξη του κόσμου της στο «Γ. Κασιμάτης». Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια έξω από το γήπεδο. Ο Αλέξης Αλβανός υπολογίζει σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Ρογκούλσκι: «Αφήνουμε στο παρελθόν την ήττα από τον Ολυμπιακό»

Ο Λούκας Ρογκούλσκι μιλώντας στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα είναι συγκεντρωμένη για τη νίκη και έχει αφήσει πίσω τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα: «Μετά από δύο, όχι και τόσο πετυχημένα αποτελέσματα, γυρνάμε στην έδρα μας και θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκες. Όλοι μας περάσαμε δύσκολες στιγμές από τον αποκλεισμό μας στην Ευρώπη και την ήττα από τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, αλλά αυτά τα αφήνουμε στο παρελθόν και προχωράμε μπροστά. Ο επόμενος αντίπαλός μας είναι γνωστός σε εμάς και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για τη νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι!».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Πυλαία έχουν τεθεί αντιμέτωπες 8 φορές, 5 στην Αθήνα 3 στη Θεσσαλονίκη, με την «Ένωση» να μετρά το απόλυτο των νικών. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοράρει συνολικά 277 τέρματα (157 εντός έδρας), ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν σημειώσει 191 γκολ (95 εκτός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στην Πυλαία στη Handball Premier είναι ο Στάθης Ζαμπούνηςμε 19 τέρματα.

Το σημερινό πρόγραμμα

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Handball Premier (13η αγωνιστική)

ΟΑΚΑ 15:00, ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας

(Μερτινιάν- Τόλιος, Μίγκας)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X