Η θυελλώδης ερωτική ζωή της Εύας Καΐλή: Γόνοι εφοπλιστών και "βέτο" από οικογένειες καραβοκύρηδων

Η θυελλώδης ερωτική ζωή της Εύας Καΐλή: Γόνοι εφοπλιστών και "βέτο" από οικογένειες καραβοκύρηδων

Τα φιλιά στα μπουζούκια με τον ατίθασο Ντένη Παπαγεωργίου, οι σχέσεις με τους Μιχαήλ και Αγούδημο και το βατερλό με τον Φραντσέσκο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα 12 της διάβασε τον «Υπεράνθρωπο» του Νίτσε, σύμφωνα με τα αφιερώματα των ιλουστρασιόν περιοδικών, την εποχή που εκθείαζαν τα προσόντα της όμορφης και έξυπνης Θεσσαλονικιάς, που ανέβαινε ταχύτατα τα σκαλιά της επιτυχίας.

Δεν ήξεραν τότε ότι αυτός ο Υπεράνθρωπος στον οποίο πίστεψε η μικρούλα Εύα Καϊλή θα τη σημάδευε τόσο, που στο μυαλό των 45 χρόνων της είχε ήδη ικανότητες υπερανθρώπου. Αρα η καθιερωμένη ηθική δεν ήταν για εκείνη! Οι απογοητεύσεις, οι ματαιώσεις, τα συναδελφικά μαχαιρώματα, οι εκλογικές νίκες και τα τραβήγματα του κομματικού χαλιού, οι έρωτες, οι χωρισμοί και ό,τι άλλο βρέθηκε στο διάβα της έσβηναν σιγά σιγά καθώς μεγάλωνε, οδηγώντας την στην κορυφή.

Εκεί δίπλα, η μαμά της Μαρία Ιγνατιάδου, απόφοιτη της Σχολής Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, μεγαλωμένη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ο πατέρας της Αλέξανδρος και η αδελφή της Μανταλένα, για πολλούς το alter ego της Εύας.

Οι πολιτικές επιτυχίες διαδέχονται τις προσωπικές και ο δρόμος αρχίζει να στρώνεται με λουλούδια. Στα 19 της, στο στούντιο ενός ραδιοφωνικού σταθμού όπου πήγαινε συχνά, γνωρίζει τον πρώτο γνωστό σε εμάς έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του ραδιοφωνικού παραγωγού Βασίλη Γαλανού, με τον οποίο θα μείνουν αρκετά χρόνια μαζί.

Η θυελλώδης ερωτική ζωή της Εύας Καΐλή: Γόνοι εφοπλιστών και "βέτο" από οικογένειες καραβοκύρηδων

Την ίδια περίοδο, ως φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής γνωρίζεται με τον συγκοινωνιολόγο του ΑΠΘ και αργότερα υπουργό Συγκοινωνιών Σπύρο Βούγια, γνωριμία-σταθμός για την Καϊλή. Στις δημοτικές εκλογές του 2002 ο Βούγιας, υποψήφιος τότε δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, τη βάζει στον συνδυασμό του. Εκείνος δεν τα κατάφερε, αλλά η Καϊλή εκλέγεται δημοτική σύμβουλος. Το 2004 μια νέα πόρτα ανοίγει για τη φιλόδοξη νεαρή: Μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές του 2004 και τα φλας στρέφονται στην όμορφη ξανθιά. Η «γατούλα» της πολιτικής, που μιλά χαμηλόφωνα, γλυκά και κοριτσίστικα, και τονίζει ιδιαίτερα τα θηλυκά χαρακτηριστικά της, γίνεται πρωτοσέλιδο. Η μεγάλη της χαρά που τα κατάφερε με την πρώτη της απόπειρα να εκλεγεί έστω στην τελευταία εκλόγιμη θέση θα κοπεί, όμως, απότομα. Ο τότε αρχηγός Γιώργος Παπανδρέου, που είχε βάλει υποψηφιότητα και στην Α’ Θεσσαλονίκης, τελικά θα επιλέξει αυτή την περιφέρεια, και η Εύα θα βρεθεί εκτός Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα στο sportdog.gr

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X