Μουντιάλ 2022: Πάνοπλη η Γαλλία στον τελικό με την Αργεντινή

Μουντιάλ 2022: Πάνοπλη η Γαλλία στον τελικό με την Αργεντινή
Photo Credits: INTIME

Πάνοπλη η Γαλλία στον τελικό με την Αργεντινή, καθώς ο Ντεσάν είδε και τους 24 ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος στη δεύτερη σημερινή (17/12) προπόνηση!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνοπλη η Γαλλία στον τελικό με την Αργεντινή!

Καλά τα νέα για τη Γαλλία και τον Ντεσάν που είδε και τους 24 ποδοσφαιριστές του να παίρνουν μέρος στη δεύτερη σημερινή (17/12) προπόνηση εν όψει του τελικού του Μουντιάλ με την Αργεντινή.

Συναγερμός είχε ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο στρατόπεδο της Γαλλίας εν όψει του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Αργεντινή (18/12-17:00). Οι Τσουαμενί, Κομάν, Βαράν, Κονατέ και Ερναντέζ που ταλαιπωρούνταν από ίωση είχαν μείνει εκτός προπονήσεων.

Οι στόπερ της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ πήραν μέρος στη σημερινή (17/12) πρωινή προπόνηση με τον εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου να μένει στο δωμάτιό του. Σύμφωνα με το RMC Sport πάντως, στην απογευματινή προπόνηση το «παρών» έδωσαν και οι 24 παίκτες της αποστολής των Μπλε και πλέον όλοι υπολογίζονται για το μεγάλο ραντεβού.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X