ΑΕΚ: Μόνο για τη νίκη (18:45) και το τρίποντο κόντρα στον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Καβαρινός: «Μόνο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη»

Η ΑΕΚ θέλει μόνο την επιστροφή στις νίκες σήμερα κόντρα στον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να αφήσει οριστικά πίσω της τις δύο ήττες από Καλαμάτα και Κέρκη θέλει η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία υποδέχεται σήμερα στις 18:45 τον Άρη Θεσσαλονίκης στο «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 7η αγωνιστική της Preleague.

Η «Ένωση» προέρχεται από δύο όχι τόσο καλά αποτελέσματα τα οποία της στέρησαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου βρίσκεται πλέον στην 3η θέση με 10 βαθμούς και χρειάζεται επειγόντως το τρίποντο για να διατηρηθεί ψηλά αλλά και για να μην ανοίξει άλλο η «ψαλίδα» της διαφοράς των τριών βαθμών με την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι» δούλεψαν αυτές τις ημέρες εντατικά δίνοντας παράλληλα το βάρος και στα λάθη που έγιναν στα δύο πρόσφατα παιχνίδια και τους στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς.  Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ είναι πολύ καλό και όλοι περιμένουν σήμερα και την στήριξη του κόσμου για να πανηγυρίσουν μαζί τη νίκη  στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το 2022.

Ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ, Νικόλαος Καβαρινός σχολίασε στο aek.gr πως η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Συγκεκριμένα ο νεαρός ακραίος του «Δικεφάλου» σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Άρη στην ερχόμενη αγωνιστική. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, και με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα θα πάρουμε μια καθαρή νίκη.

Το πρόγραμμα της Pre League Ανδρών – 7η αγωνιστική

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΚΑΠΠΑ 2000, 18.00: Ο.Π.Α.Θ. Περσέας – Α.Ο. Καλαμάτα 80

Διαιτητές: Τοσουνίδης, Δημητρίου, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν.

Κατσάνειο, 18.00: Ν.Γ.Σ.Θ. Ηρακλής – Α.Σ. Κέρκης Σάμου

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Κυριακόπουλος, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

«Απ. Κόντος», 18.45: Α.Ε.Κ. – Α.Σ. Άρης

Διαιτητές: Κουτσούλας, Προκοπίου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας.

Αιγίου, 19.00: Α.Ο. Αιγιαλέων – Α.Ο. Φλοίσβος

Διαιτητές: Κτενάς, Σπίνας, Παρατηρητής: Πετούσης.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X